The Godfather 2 - hivatalos bejelentés és dátum

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts a mai napon hivatalosan is bejelentette a The Godfather 2 készültét. A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön, a dátum pedig jövő év februárja!
Az Electronic Arts a mai napon hivatalosan is bejelentette a The Godfather 2 készültét. A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön, a dátum pedig jövő év februárja!

A The Godfather 2 története kívül esik a Mario Puzo-féle filmtrilógia eseményein. Miután Michael Corleone sikeresen átvette New York alvilágának az irányítását, új területek felé nyit, érdeklődése pedig Florida, illetve Kuba felé irányul.

A játék legfontosabb újításaként bemutakozik a Don's View, ami nem más lesz, mint egy stratégiai térkép nézet. Ennek segítségével nyomon követhetjük majd a különböző városrészek helyzetét, felügyelhetjük az üzletet, illetve információt kaphatunk a rivális családok tevékenységéről. A The Godfather 2-t az EA Redwood stúdió készíti.
18.
18.
nick147852369
Az első része sem volt rossz ,a másik remélem jó lesz.Gondolom a második rész is a film alapján készül
17.
17.
suti100
Ha nem is láttad a filmet, vagy nem is olvastad a könyvet nem is fogod egy könnyen megérteni mert az akkori Maffia nem az agyatlan öldöklésre helyezte a hangsúlyt ha valaki látta az 1. részt mikor Don Corleonét megkérte valamilyen faszi hogy szálljon be a drog üzletbe ő nemet mondott mert gondolkodott késöbb mikor már úgymond fenyegették de csak ugy ment bele hogy az iskolákba semmi képpen se jusson el és csak a feketéknek árusítsák.
16.
16.
Gabi911
Ja, szerintem is egy nagyon jó game volt az első része is.Én kipróbáltam xbox meg Pc-n is és nem volt semmi probléma az irányítással.Azért mert ti nem tudtok vele játszani azért nem kell szidni a játékot.
15.
15.
dukszi
hát ti hülyék vagytok a keresztapa 1 nagyon jó játék a sztori is az mint a film ami 1 nagyon jó film és az irányítás is jó én PS2-n játszottam vele és nagyon tetszett és várom a 2-t
13.
13.
Dcrysis02
Én is FPS-ben és GTA-ban utazom,de mondom nekem nem volt nagy bajom vele...nemtom,kéztől függ :D
12.
12.
axaard
10: PC-n toltam, de nekem szokatlan, és megszokhatatlan volt a többi, általam játszott FPS/TPS után (Mafia, GTA sorozat, Half-Life sorozat, stb.)



A sztori nagyjából tetszett, bár az elején még nem sokat értettem belőle, tovább meg nem vittem...
11.
11.
watto
11: pff... szerintem story is kira volt, ahogy lépkedtél felfele a ranglétrán... az irányítást meg Dccrysis tökéletesen elemezte... grafón dobhattak volna :)
10.
10.
Giga0509
Sztem is sz*r volt az 1! a story is unalmas meg az egész úgy ahogy van!
9.
9.
Dcrysis02
Min játszottál?Én Pc-n toltam és simán lehetett kezelni.Csak az egérrel kellett még irányitani ha pl elakartál dobni egy ellenfelet,vagy ha a pulthoz akartad verni a fejét.Semmi "hú de megszokhatatlan-t" nem tapasztaltam.És a sztori nagyon jó volt.
8.
8.
axaard
8: katasztrófa volt az irányítása, vagy csak én nem tudtam megszokni...

(Konkrét részletekre már nem emlékszem, csak arra, hogy a kórházas-kiszabadulós küldetésnél untam meg az elején...)



Ezért a sztoriról nem is nyilatkoznék, de ha az irányítása ugyanolyan marad, már a sztori nem is érdekes...
7.
7.
watto
7: az 1.-el semmi baj nem volt.. én nagyon jól elvoltam vele és öröm volt végigvinni !
6.
6.
axaard
3: Mafia II-nek nincs még hivatalos megjelenési ideje... 2008 novemberétől számolnak vele...



Egyébként ha olyan botrányosan sz*r lesz, mint az egy, akkor messze a Mafia II alatt marad. Ha az irányítást rendbe kapják, egész jó játék lehet, bár ez a Don látószöge, és a hat karakter nagyon szúrja a szemem...
5.
5.
Tomie7
Nekem megvolt az 1. rész ,de nem volt időm ki játszani! :'( :-( sajnos
4.
4.
wildláma
Február? Bóóóóldóóóóg (18.) szűűűűűű líííí naaaa póóóóót nekem!
3.
3.
Xabinho87
Kicsit csalódtam, hogy nem idén jön, de így sincs ok a panaszra. Ja és most már valóban a Mafia II vetélytársa lesz!.:) A Godfather februárba a Mafia március-áprilisban érkezik.
2.
2.
Giga0509
Talán ez yó lesz...nekem az 1 nem jött be.De azt hallottam itt majd kevesebbet is lehet mászkálni mint az 1. részben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...