Resident Evil 5 - Harc a támadók ellen

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 19.
  • Videó
Link másolása
Nem kevesebb, mint 5 új videó látott napvilágot a Resident Evil ötödik része kapcsán, amelyben Afrika gonosz zombijaival kell szembeszállnunk.
Nem kevesebb, mint 5 új videó látott napvilágot a Resident Evil ötödik része kapcsán, amelyben Afrika gonosz zombijaival kell szembeszállnunk.


Az ötödik epizód mind grafikában, mind játékmenetben nagyszerűnek tűnik, s ezt a frissen megjelent videók is bizonyítják. A megjelenés 2009. március 13-án várható Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.








22.
22.
SWBF2
Kár hogy Wii-re nem jön ki...
21.
21.
G Logan
26 érdekes hogy a resi 4 nél nem volt senkinek nehéz az irányitás pedig a konzolon adtakel a legtöbb resit. Szerintem az elözö resi tank irányitáshoz nekem megváltás volt a 4.
20.
20.
klemid
26:Nekem pofon egyszerü az irányitása a 4-nek PC-n.És tudod mivel célzok???W,S,A,D és ezekkel is megyek mert nemlehet átálitani.ÉS pofon egyszerü.Tudod ez olyan játék amiben télleg kell vmit csinálni nem csak szaladni és löni stb.Tudod nem csak az auto aim létezik.
18.
18.
terenceHill
nagyon jó grafja és hangulata van. de már ez a játék mód is divat lett (dead space) de nem bánom, mert az okosok kitatlálták, hogy legyen ilyen, mint ha egy filmben lennél és néznél.

viszont ez a kontrollerel való irányítás erőltetése nagyon gáz. Látszott, hogy még a demozó ember sem tud úgy célozni, mintha egér játszana az ember. Persze a játék menet is ehhez van igazíztva, de így bugyuta az egész. A célzos játékokhoz mindenféleképpen kell venni a ps3-hoz és az xbox360-hoz is egy nem a sony vagy ms által gyártott xcm snipert, amire rá rakhatsz bármilyen billentyűzetet és egeret, mert anélkül idegesítő, hogy nem úgy tudsz célozni, ahogy elképzeled, mint az egérrel. Egérrel pillanat alatt levadászod ilyen játék menet mellett a zombikat a pályán.
17.
17.
03martonk
nekem az a bajom vele h a 4 még oké volt mert uj volt h tudnak a zombik futkosni meg minden de sztem egy elég volt az olyan fajtából!!! én még mindig azt mondom h a régi filinget kéne visszahozni!!!! de mindenkinek más a véleménye!! további jó fórumozást!!
16.
16.
klemid
Ha elmondanám nektek hogy én hogy irányitom a négyet...és nemis lehet elállitnai.De én hamar belejöttem és már pofon egyszerü.
14.
14.
kasy
A negyedik videóban nagyon tetszett az a fejetlenség meg káosz. A negyedik részt élveztem, ez is nagyon jónak tűnik.
13.
13.
klemid
13:Én most játszok a négyel és az irányitással semmi bajom.Az összes Rezi eddig ien volt.Amugy nagyon hasonlit ez a rész a négyre mert csak a grafik ameg a történet más, ugyanigy jelzi aszt hogy a fölöd van vmi felvehetö dolog stb.Király lesz!
12.
12.
Guffy
Jókis gamma! Szerintem megszokható az irányítás jobban fokozza a játékélményt (számomra).
11.
11.
westZsolt
Ez nagyon ott lessz :D Ps3-as verzió :D, DEMO-is jőhetne,nekeljen 2009-leéig várni :( Karira lepjenek meg...
10.
10.
SGT_PETER
Ez nagyon jo játék lessz szép látványos az egész :D:D
9.
9.
tjames
Az biztos, hogy a grafika az az eddig látottak közül is magasan kiemelkedik, pedig nem egy szép játékot láthattunk már mindkét konzolra. Ez azonban egy másik zsákban van. Egyelőre egyedül. Mindent visz e téren....

De az irányítás.... nemtom lesz e erőm megszokni.... nagyon gyökér...
8.
8.
Shadowman
Azta k....aXDEz geci nagyot fog ütni!!Te jó ég!!!A 4 is geci kemény volt,de ez!!Torony magasan veri!!És szerintem graffra nem igen láttunk ilyet még!!!Ááááá!!!Erre csak annyit lehet mondani hogy.:



ISZONYAT BRUTÁL!!!
7.
7.
Tokodboy
egy az egyben a 4. rész írányítása.....

Engem speciel idegesít, legyen Dead Space jellegű:D

Ami viszont brutál az a grafika, a legszebb amit eddig láttunk beleértve MGS4-et is, ami ugye az év legszebb játéka lett:D

A textúrák vernek mindnet!!:D:D:D

6.
6.
watto
3: korábbi Resident Evilekkel játszottál már?



remélem nem lesz olyan rossz ahogy mondod :(
5.
5.
Harkat
3: Irányítás tudtommal olyan mint a 4-ben, és ha az tetszett én már csalódni nemfogok:)
4.
4.
maxxtro
remélem x-re csinos grafikát csináltak :D
3.
3.
Jery
Amugy meg fog jelenni PC-re is.
2.
2.
tjames
Csak aztán nehogy csalódjatok...olyan tré az irányítása, hogy nálam a játszhatatlan kategóriába sorolható.
1.
1.
Giga0509
Énis,nagyot fog ütni :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...