Street Fighter 4 - A hősök története

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 21.
  • Videó
Link másolása
A Capcom által fejlesztett Street Fighter negyedik része nagyszerű szórakozás lehet a verekedős játékok kedvelőinek, mint azt a friss videó is bizonyítja.
A Capcom által fejlesztett Street Fighter negyedik része nagyszerű szórakozás lehet a verekedős játékok kedvelőinek, mint azt a friss videó is bizonyítja.


A Street Fighter 4-ben feltűnnek a régről ismert és kedvelt karakterek, hogy ismét szembeszálljanak egymással. A Capcom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a játék megőrizze a régi hangulatot, ezért döntöttek a cel-shaded grafika mellett, ami nagyszerűen illik a Street Fighter világához. A frissen napvilágra került videóban megismerhetjük a karakterek történetét.
10.
10.
Tilla25
Dragonball Budokai Tenkaichi 3-tól nem létezik jobb verekedős játék:)
8.
8.
LtK
nintendon anno nagyon imádtam .... az volt az igazi =D nekem ez valahogy nem jött át, olyan gyerekesen néz ki pár karakter =S amit Vega-val műveltek az szégyen =D
7.
7.
MangaBoy
UUUUUristen hol vagyok 20 évet mentem vissza az idöben a dkinak igaza volt müködik az idögép ez kaki .
6.
6.
IceColdKillah
Hát bevallom én Mortal fan vagyo....na jó voltam (MKvsDC) de ez nagyon állat!!!!!! Főleg ezek az animés átvezetők....hmmm MUST HAVE!
5.
5.
koffein
4.
4.
mephi
Fei-Long és Vega, ha ezek lesznek mindenkit eltemetek a küzdőtéren :)
3.
3.
G Logan
Hát szerintem inkább street fighter ex re hasonlit, bár a super combok nagyon szépek.
2.
2.
Gula
ez rohadt hangulatosnak ígérkezik
1.
1.
wildláma
Ez nagyon paraszt! Ez olyan must have lesz! Amúgy ez olyan lesz mint a Dead or Alive, hogy be kell "tanulnod" 1000 kombót karakterenként? vagy csak jókor nyomjam a jót és jól fog kinézni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...