World in Conflict - a szovjet bevetés indulásra kész

  • Írta: Chavez
  • 2009. február 17.
  • Hír
Link másolása
Néhány friss kép kíséretében új trailer érkezett a World in Conflict: Soviet Assaultból. A narrátor ezúttal is a nagyszerű hollywoodi színész, Alec Baldwin.
Néhány friss kép kíséretében új trailer érkezett a World in Conflict: Soviet Assaultból. A narrátor ezúttal is a nagyszerű hollywoodi színész, Alec Baldwin.


A World in Conflict: Soviet Assault PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra fog megjelenni, ennek megfelelően a számítógépes verzió kiegészítő lesz, míg a konzolos kiadás egy standalone, önmagában működő játék. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincsen, a UbiSoft januári ígérete szerint valamikor márciusban már kapható lesz a játék.

Ugrás a galériához

11.
11.
Chavez
12:

Köszi most már világos. Akkor tk az Activision leányvállalataként is fel lehet fogni a Sierát...
9.
9.
t.roli
Nem, a Sierra az egy egy kiadó volt, de az Activision tulajdonában. Sierra játékok voltak pl: Alinens vs Pred, Ceasar 4, Swat 4, F.E.A.R., Ground Control és World in conflict.

Ezeket a játékokat a Sierra adta ki, ám az Activision "pénzelte".



Aztán jött egy totál dilinyós Activision elnök, aki úgy gondolta, a WoW, Guitar Hero és a Cod sorozatok mellett, egyáltalán nincs szükség a Sierrára, pedig rengeteg jó játék készült ott: Pl, Ghost Buster, WiC és még anno a Fear 2 ővel is problémáik voltak, de szerencsére más kiadóknál gazdira találtak.



A World in Conflictot a Massive készíti, és ezután valami MMORTS-t akar készíteni velük a Ubisoft, ami mellesleg megy nekik, mert hát már a WiC is majdnem ilyen.
8.
8.
Chavez
Ööö bocs a hülye kérdésért, de akkor a Sierra az fejlesztőcsapat vagy kiadó? ugye fejlesztő csapat, ha már az Activison alatt volt.?
7.
7.
AKI94
8: áh értem.... hát még jó hogy megmenekült a játék :)
6.
6.
t.roli
AKI94: A késés oka egyszerü. Az Activision rengeteg játékot és fejlesztőt kidobott a kukába, de szerencsére az Ubisoft ezt "kukázta" ki, mert szerinte nagyon is megéri kiadni a játékot.

Szal a Sierra helyett (amit szétbarmolt az Activision) a ubi adja ki
5.
5.
AKI94
Hát kicsit elkéstek a kiadással tudtommal 2008 őszében kellett volna kijonnie :) de az a fő hogy végre kjön és singleben a ruszkikkal leszunk :)
4.
4.
wildláma
1: ugyan ezt írom csak a BIA helyett COH! :D
3.
3.
AKI94
Végre azthittem már sohasem lesz új hír róla
2.
2.
Chavez
1:

Egy taktikai Fps-t hogy hasonlíthatod egy nagyszerű RTS-hez? :D

Én már nagyon várom ezt a részt.
1.
1.
t.roli
Mathia$: Sztem meg robbanj fel spontán.



A hírhez, tudtommal az Ubi nem kívánja konzolra kiadni, az End War miatt még nem. Vagy változott a véleménye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...