Wii-re is megjelenik a Tales of Vesperia?

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 8.
  • Pletyka
Az egyik játékbeli szereplőt megszólaltató szinkronszínész szerint, az Xbox 360 és a PlayStation 3 után Nintendo Wii-re is elkészíti a Namco Bandai a Tales of Vesperiát.
Az egyik játékbeli szereplőt megszólaltató szinkronszínész szerint, az Xbox 360 és a PlayStation 3 után Nintendo Wii-re is elkészíti a Namco Bandai a Tales of Vesperiát.A Tales of Vesperia baromi jól sikerült szerepjáték volt anno, nem csodálkoznánk, ha a Namco Bandai minden lehetséges bankót kipasszírozna belőle. Az Xbox 360-exkluzív játék Japánban már PlayStation 3-ra is megjelent, most pedig az egyik szinkronszínész, Rikiya Koyama hintette el hivatalos blogján, hogy Nintendo Wii-re is készül majd egy változat. Bár a Namco nem erősítette meg a híreket, továbbá az is lehet, hogy emberünk véletlenül összekeverte a játékot a valóban Wii-re készülő Tales of Graceszel, azért nem sajnálnánk, ha a Nintendo gépére is megjelenne a nyár egyik sikercíme.
3.
3.
zola2000
100% hogy mind a ps3, mind a wii változatot kiadják európában is, kérdés csak az, hogy mennyit fognak késni.Mellesleg wiire már van egy viszonylag jó tales of cucc, a címe tales of symphonia: knight of the ratatosk.
2.
2.
Kerax
1.
1.
MadDragon
Inkább adják ki a bővített PS3-as verziót Európában is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...