Guild Wars 2 - a fajok bemutatása

  • Írta: mephi
  • 2009. december 5.
  • Hír
Link másolása
Tyriában pár hónap múlva ismét felelevenednek a harcok! A régi világ megváltozott, azok, kik régen egymás ellen harcoltak, most össze kell, hogy fogjanak.
Tyriában pár hónap múlva ismét felelevenednek a harcok! A régi világ megváltozott, azok, kik régen egymás ellen harcoltak, most össze kell, hogy fogjanak.


A régi Tyria már nincs többé, sárkányok ébrednek fel, hogy átvegyék a világ felett az uralmat, kontinensek tűnnek el a tengerekben, tombol a káosz. Jöjj, harcolj Te is, válaszd ki, hogy mi leszel és küzdj a szabadságért!  Vége a megszokott elf, ork, és egyéb sablonoknak, itt valami új készül.
15.
15.
skip
ha odafigyelnek rá akkor lemossa a konkurenciát
14.
14.
ultradani
Szerintem nagy durranás lesz és biztos megveszem mert nagy gw fan vagyok :D
13.
13.
Killerbee
#11: Ejj.. Asura-t akartam :D Mar tudatalatt ravagyok hangolodva a ME-2-re :D
12.
12.
mephi
A játék havidíj mentes lesz. tehát megveszed a játékot és onnantól továbbiakban nem kell fizetni. A PvP tovább is másképp lesz, mint máshol. Törekedni fognak arra, hogy ne a fegyverzet és a táp döntsön, hanem az ügyesség és a játéktudás.

Ha van kérdés jöhet, Nekem a GW az egyik abszolút kedvencem :)
11.
11.
drat576
#7: asari a Mass Effect világában van, bocs hogy belédkötök :)



Mephi vagy valaki jól informált: azt lehet tudni hogy ez is havidíj mentes lesz-e?
10.
10.
skati
Tescoban 10k az all in one pack
9.
9.
mephi
A játék ténylegesen 2011-ben jön ki, talán a béta 2010 végére. De mér tényleg pár hónap van csak hátra, hiszen én már régóta várom már. ahhoz képest nem sok a hátralevő idő:)

Amit az előző kommentemben írtam, nézzétek meg, érdemes. Az asurák egy olyan nép, amelyik a gólemkészítésben és a gépkészítésben lesz erős.

Az emberek amolyan túlélők lesznek már csak. elveszítik a dominanciájukat, de a szokásos mindenhez ért egy keveset típúsú marad.

A Charok igazi fenevadak. Légióik meghódították az emberek területeit, és most még is az emberekkkel kell majd összefogniuk. Isteneikbe vetett hitüket elvesztették (akit érdekel, hogy miért játszon az első résszel), és a harci tudomány érdekli őket (puskák, ágyúk, ostromgépek, na és a háború).

A Nornok igazi barbárok. Ők a hősiességben hisznek, egymaguk képesek több emberrel is felvenni a harcot. Kemények edzettek, de fagyosak és távolságtartok. Képesek allatok alakjait felvenni, mint például a medve.

A Sylvarik egy új nép, nemrég született meg belőlük az első példányok (hogyan részre nem térek ki, több oldal lenne :)), ők most tanulják meg, hogy milyen is ez a világ. Fogékonyak a mágiára, és egy közös tudat köti őket össze, amolyan közös álom.



Rengeteget tudnék még mesélni.:) Itt a PvP is más. Jóval kiegyenlítettebb, nem élvez senki sem előnyt a másikkal szemben, nem lehet pénzért pluszolni magad, stb. Egy próbát higgyétek el megér. A steamen a múlt héten már 5k-ért meg lehetett venni az első részt.
8.
8.
Harkat
Nagyon hangulatos számomra a trailer. Várom már, és kedvet is kaptam a GW 1 hez megint. :)
7.
7.
Killerbee
#6: A torpere ugy ertette h kis mitugralsz egyebkent az nem gnom hanem asari :D
6.
6.
HomoLudens
#2: Én is azért játszok lotro-t mert egyáltalán nem érdekel a PvP PvE Annál inkább összefogunk és együt legyakunk minden rémséget, de PvP-ben van egy kis karid jön a másik epic ekszkluzív egyedi ultra drága felzerelésben minden csatában elnyom 10potiont mert megteheti... gyakran túlerőben vannak egyes kasztok játszahtatlanok pl ha van healer akkor azt cspják ki elősszőr a bandából neki szinte esélytelen a túlélés, mert tök logikus hogy healer nélkül sokkal gyengébbek, utánna kivégják a sorcit és végül a tankot akit sokáig kell pffölni de kicsi adps-e nem sok vizet zavar. Na ezért nem szeretem én a PvP-t (többek között :) )



Egyébként a videó hangulatos a kis muki meg szerintem nem törp hanem gnóm, vagy nemaz?
5.
5.
wildláma
a kis törpéknek a városában azért ott lebeg az örök szikra :D
4.
4.
Zakharov
az a kis törpe nem másolás?
3.
3.
Shifty
"Tyriában pár hónap múlva ismét felelevenednek a harcok!"



A pár hónap alatt több mint 1 évet értesz, ugye?:) 2011-nél előbb ugyanis nem jön a játék.
2.
2.
mephi
Hidd el, hogy rájuk nem jellemző a másolás, remélem ezt a szokásukat továbbra is megtartják. Mai napig is játszom a játékkal, igaz mostanra már csak a PvP részével. Nem értem, hogy az emberek többsége miért csak PvE-ni szeretnek...

A cikkbe nem tettem be, de a hivatalos oldalon elérhetőek a fajok leírása és pár új háttér is.

http://www.guildwars2.com/en/world/races/
1.
1.
Killerbee
Csiszolgassak csak csiszolgassak!

Ajanlom nekik hogy ez is kokemeny csapatjatek maradjon mint az 1 mert az ilyen 'egyedul megyek aztan grindelek mig inhuvelygyullasdast nem kapok'-bol mar van eleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...