Jövő héten jön az új Assassin's Creed II DLC

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Január 28-án, jövő héten csütörtökön válik letölthetővé az Assassin's Creed új DLC-je, a Battle of Forli. A csomag a játékból kimaradt jelenetek egy részét tartalmazza.
Január 28-án, jövő héten csütörtökön válik letölthetővé az Assassin's Creed új DLC-je, a Battle of Forli. A csomag a játékból kimaradt jelenetek egy részét tartalmazza.



Ahogy arról beszámoltunk, a Ubisoft két DLC formájában ad majd ki olyan extra jeleneteket, amelyek eredetileg szerepeltek volna ugyan a játékban, viszont a fejlesztési határidő szűkössége miatt nem jutott elég idő a befejezésükhöz illetve tesztelésükhöz. A Battle of Forli lesz az első, benne Ezióval, Machiavellivel, Caterina Sforzával, Leonardo da Vincivel és az Orsi-fivérekkel. A letölthető extra tartalom jövő héten jelenik meg, az ára 4 dollár illetve 320 Microsoft Pont lesz.
11.
11.
adikas
10.
10.
Psychosocial
Assassins Creed 2



(PC játék, várható: 2010. március 19.)
9.
9.
Dcrysis02
#9: Csak 240-250 ember dolgozott a játékon, így meg is lehet érteni.



Az a legmurisabb, hogy azért a tartalomért is pénzt kérnének ami megengedi hogy újrajátszunk pár küldetést. Szimpla load level/mission opció. Beszarás.
8.
8.
adikas
7.
7.
felegyi
Gyerekek, ez süket duma, még annak is szar! Nem fért bele... már hogyne fért volna bele! Ugyanaz megy mint a Dragon Age-nél, hány millát zsebeltek be csak DLC-vel?
6.
6.
ATi0021
Remélem a PC-s verzióban már benne lesz a DLC is.
5.
5.
zoli12i
áh csak több pénzt akarnak. simán megcsinálhatták volna úgy is hogy benne legyen alapból a teljes gameban
4.
4.
geri q
az egyik dev diariban vmi olyasmit mondtak hogy még időnk is fog maradni a játék befejezése után és ezt glitchek keresésére fordítjuk...

nem akarták elkövetni azt a hibát hogy bugos gémet adjanak ki a kezeik közül szerintem, de akkor hogy nem fért bele a két DLC WTF?
2.
2.
elite_hun
Sztem ez a fejlesztési határidő csak süket duma
1.
1.
dawe001
már magamban kérdezgettem h miért a f*szért nem rakták bele a játékba , csak a cikk olvasása után már világos volt..:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...