Star Wars: The Force Unleashed 2 - az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 2.
  • Képek
Link másolása
Néhány újságscan érkezett a Star Wars: The Force Unleashed folytatásáról. A képek nem túl jó minőségűek, de kedvcsinálónak bőven elegendőek!
Néhány újságscan érkezett a Star Wars: The Force Unleashed folytatásáról. A képek nem túl jó minőségűek, de kedvcsinálónak bőven elegendőek!

Az utóbbi idők legjobban sikerült Star Wars-játékának folytatásáról a tavalyi bejelentése óta nem hallottunk semmit, akkor is csak egy rövid előzetessel kápráztattak el bennünket, utána pedig a fejlesztőknél besötétítették az ablakokat, bereteszelték az ajtókat és a szellőző nyílásokat is eldugították valószínűleg. Most mégis kiszivárogtak az első képek, igaz, a minőségük hagy némi kívánnivalót maga után. A játék várhatóan az idei év végén fog megjelenni PC-re, PS3-ra és X360-ra.

46.
46.
viktorvizi
#44: Én a SW mmo-t várom már =)
45.
45.
viktorvizi
#30: Egyáltalán nem nehezek a boss harcok inkább olyan várj és támadj fajta a harc semmi változatosság fél perc alatt kiismered az ellent és már kész fél perc alatt halott a boss.
44.
44.
viktorvizi
#18: Hát nekem is megvan Boxon de egynél többször nem sikerült végigtolnom egyszer tűrhető ez a megyek hentelek és kész de többszörös végigjátszásra kurv@ unalmas, a történet silány és hát ez csak egy újabb rókabőr volt a SW világról. Nem tudom remélem a 2 be visznek valami izgalmat mert ha nem akkor nem fogom megvenni se Pc-re se Boxra. Ez szerintem így nem igaz: "Az utóbbi idők legjobban sikerült Star Wars-játékának" a JK kicsit jobb volt ennél szerintem vagy ott a KOTOR 1-2 amik igazán jól sikerültek.
43.
43.
Griewer
#42: Az mondjuk megdobná az egészet szerintem.
42.
42.
doomSbloom
elvileg a force unleashed 2 is tartalmaz majd multiplayer modot
41.
41.
Terawatt
40: Örülnék neki ha folytatnák a JK sorozatot, az volt a legkirályabb multiba rengeteget toltam régen :)
40.
40.
zoe9
(JK2 és 3-ban is töredezett volt a lendítési ív, de a kard mérete formája, fényereje király volt. Többi lucas-os játékban kicsit sem tekintélyt parancsoló a saber)
39.
39.
zoe9
Azt nem értem miért nem képsek egy csomó jedi-s játékban normálisra megcsinálni a lightsabert. JK 2 és 3-ban volt a legszebb, összes többiben elég ratyi volt, pedig nagyot dob a játékokon ha korrektül meg lenne csinálva. Remélem javítanak rajta. A legnevetségesebb, mikor egy (akármilyen) kardforgatós játékban a kard lendítési ívében/effektjében törések vannak és nem szabályos körív.
37.
37.
tommygear
mi volt annyira nagy probléma a pc-s porttal? ne mx440-en próbáljátok jáccani, én 2x végig vittem semmi komolyabb probléma nem volt vele igaz, hogy fps limites 30 fps felé nem megy akármilyen géped van de fix 30 fps bőven elég egy ilyen játékhoz

várom a folytatást
37.
37.
givi6
én nagyon szeretem a star wars-t, már mindegyik force-t kijátszottam, (a kigészítő is), de nem tudom elképzelni a 2-t, a képek alapján tuti nem, a kiegészítőben, a végén Luke lesz a tanítványod, talán azt.....
35.
35.
Mathia$
#28: ne már, azokba miért voltak nehezek? nekem a csillagromboló 2 perc alatt megvolt.

#33: mert mindenki akarja, mert nagy a rajongó tábor, mert sokan megveszik, mert jó pénzt hoz, mert jók a sw játékok... ennyi elég?

34.
34.
doomSbloom
#31: és honnan az anyjukból szedjenek elő sitheket, meg jediket ebben az időszakban??:P



amúgy Galen-t leklónoztatta Vader.

itt a gamepro cikk:

http://oujastrikeblogs.wordpress.com/2010/04/29/star-wars-the-force-unleashed-ii-gamepro-magazine-scans/
32.
32.
Giga0509
31.
31.
klemid
#26: Azért jobbak a Jedi Knight részek. Leginkább azt szerettem, hogy sok shitel kellett harcolni nem így, hogy a pálya végén van 1.
30.
30.
Macifasz
#28: A boosharcokban mi volt a nehéz? A harc része nagyon könnyű volt, ahogy a reflex gombnyomogatás része is. Egyedül a végén Vader illetve az uralkodó ellen volt kicsit nehéz, de a többi sztem nagyon könnyű volt (medium fokozatról beszélek).
29.
29.
Chocho
PC-s verzióról egyelőre nem volt szó. Valószínű, hogy később lesz csak...
28.
28.
Skyer
#25: Nekem a bossharcok tetszettek, mivel azok kicsit nehezebbek voltak, mint a pályák úgy egyébként.

#26: Császár? Hagyjukmár, nálam Felucia, meg a Csillagromboló leszedése b**ta ki a biztosítékot rendesen...
27.
27.
mdr88
Szerintem biztos nagyon jó game lesz, de ha ezt is olyan "remekül" optimalizálják PC-re, mint az első részt plusz ezt is másfél év csúszással fogják kiadni, akkor ne is tegyék PC-re.
26.
26.
felegyi
#25: Azért az kinek lenne kihívás ha 1-ütésből kettévágna akárkit? A Bossfight-ok... szerintem gatyafing volt az összes. Talán a Császárt volt nehéz kiütni.
25.
25.
Iwashi
_SZVSZ_ nekem abszolút nem tetszett az első rész. Túl lineáris és monoton volt. Menj el A-ból B-be, közben nyírj ki mindenkit, és a végén gyűrj le egy irreálisan nehéz boss-t.(főleg az első szemétdomb-bólygós pályán) Másrészt mi az már, hogy 2-3 ütés kell egy rohamosztagosba? A páncélozott fajták, meg idegesítőek voltak. Abszolút nem éreztem azt, hogy én vagyok a badass sith aki most itt mindenkit legyepál. A Jedi Knight sorozat fényévekkel jobb volt.
24.
24.
Mathia$
Hmm a dupla kard jó lesz, lehet akkor mát nagyon hack' n 'slash lesz tőle a game.

#6,#14: badarság, próbáljátok ki mert nagyon jó. ami az elkelt darabszámból is meglátszik.(8 millió)

#17: vagy készült belőle egy klón :D
23.
23.
Pain
Várom már nagyon. Kedvenc Star Wars játékom, kedvenc karakterem:D Felőlem lehet ugyan olyan a játékmenet, mint az 1. részben volt. Nem vágom miért húzták le annyira, nekem az utolsó pálya volt az egyetlen amit unalmasnak találtam. Amúgy meg teljes mértékben élveztem.
21.
21.
Griewer
Hát ha semmi újdonságot nem raknak bele és ugyanúgy a hentelésről fog szólni, mint az elődje- akkor bukhatnak vele. Én pl. végigvittem az egyet (3. pálya után már baromira unalmas volt mondjuk) és csupán egy dologra volt jó, megjöjjön a kedvem igazi Star Wars játékkal játszani, ezért ismét végigvittem az Outcastot (meg a Phantom Menacet) :D
20.
20.
fojesz
#6: Ez azért nem egészen így van. És először próbáld ki szerintem a játékot.
18.
18.
Bins
#6 #14: Ti komolyan az újságok véleménye alapján ítéltek meg egy játékot?:) Én boxon vittem ki és az az elejétől a végéig kiba élvezet volt:D A pc portot tényleg elbaszarintották de ez a játék alapból nem pc-re való szvsz..



#17: Szerintem is valami ilyen lesz a dologban, feléleszti vader, és akk vmi rabszolgája lesz vagy nemtudom:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...