Star Wars: Force Unleashed 2 - megvan a dátum

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Star Wars-nap alkalmából a LucasArts kitűzte a The Force Unleashed 2 megjelenési dátumát, és az is kiderült, hogy a sorozat főhőse majdnem egy wookie lett.
A Star Wars-nap alkalmából a LucasArts kitűzte a The Force Unleashed 2 megjelenési dátumát, és az is kiderült, hogy a sorozat főhőse majdnem egy wookie lett.

Ugrás a galériához

A "May the 4th be with you!" szóvicc megvan? Tegnap volt május negyedike, amit ezen apropóból gyorsan hivatalos Star Wars-napnak nyilvánítottak. Idén - azon kívül, hogy minden második embertől ezt a poént hallottuk - kaptunk is valamit az ünnepre: a LucasArts a Star Wars: The Force Unleashed 2 Facebook-oldalán árulta el, hogy a játék október 26-án fog boltokba kerülni. A platformlista egyelőre nem ismert, de az első előzetesek egy része szerint PC-re, PS3-ra és X360-ra várhatjuk a játékot, máshol pedig azt olvasni, hogy csak konzolokra fog jönni, kiegészülve a kissé más irányvonalat képviselő kézikonzolos és Wii-s átiratokkal.

A GamePro előzeteséből derült fény arra az érdekességre is, hogy milyen elvetemült ötlettel állt elő Haden Blackman és Julio Torres, a két LucasArtsos fenegyerek még 2005-ben, a Force Unleashed tervezésekor. Ők először ugyanis egy wookiet akartak főhősnek, aki Hulk módjára dühöngött és rombolt volna a szabadon bejárható helyszíneken. Az ötletet aztán maga George Lucas utasította el, szinte gondolkodás nélkül: "Az elmúlt fél órában arról beszéltem, hogy mennyire fontos, hogy a karakterek beszéljenek egymással, ti meg egy olyan ötlettel álltok elő, ahol a főhős nem tud beszélni?" - hangzik az anekdota.

20.
20.
aeRox
bocs hülye vok nem olvastam rendesen végig... xD 2 hónap.. te atya úr isten.. addig mivel játszak? :S Starkiller az isten!
19.
19.
aeRox
#18: a pc-s megjelenés mikor várható?
18.
18.
norbi26
Sziasztok!A hatodik havi PC Guruban 2 oldalt írnak róla,és szinte mindent meg lehet benne találni.A lényeg:Starkiller Véder állítása szerint klón,és ha nem tud magán uralkodni,valóban elborúl az agya.De Kota szerint képtelenség,hogy klón,ugyanis tudja használni az erőt.Hogy most Klón vagy sem,csak a játékban kapunk rá választ.Egyébként a bevezető trailleren látható óriási lény neve:"Gorog" egy harcos,akitől még a Rancorok is rettegnek.

A 2.rész arról szól,hogy Starkiller megkeresi Júnót,a szerelmét,és ehez nehéz utakon kell végigmennie.Nagyjából ennyi.Ha kérdésed van írj,és ha tudok,válaszolok.
17.
17.
filk
#9: jaja allitolag klonozta a vödör nagy ur es ettol meg is lessz kattanva szal lessz ilyen force fury amitol elborul es odagoooor mindenkinek

en nagyon varom

16.
16.
Maxxer
#15: Kb úgyanolyan lesz ,mint az első résznek.
15.
15.
pockhome
remélem nem lesz olyan nagy a gépigénye!!!
14.
14.
Ballard37
A Jedi befejezésben meghal, a Sith befejezésben Darth Vader helyére lép vagy ilyesmi... De olyan formában, mint ahogy a képen van, már nincs.
13.
13.
shane27
váááárom

amúgy Starkiller nem meghal a storyban? -vagy egy Darth Vader féleség lesz ? (rég játszottam már vele, nem emlékszem)
12.
12.
Mathia$
mekkora ez a beszólás lol :D

wookie főhős nagyon gát lett volna.



#11: utólag talán kaphat támogatást, én is nagyon örülnék neki.

11.
11.
eGo-bOy
#2: nem fog se Move, se Natal támogatást kapni, mivel mind2 év VÉGÉN jön ki sajnos, pedig nem egy ember rohant volna megvenni a kis x360at meg a natalt, ha támogatná a swtfu 2 :) ugyanigy PS3-mal is, csak ott Move.
10.
10.
Maxxer
#9: igen ő Starkiller
9.
9.
Horvi14
ki aza csávó? ugyanaz aki az első részbe is volt?
8.
8.
Skyer
#4: Az első rész alapján valószínűleg lesz PC-re is, annyira nem hülyék... De ha igen, akkor népírtást rendezünk! :)
6.
6.
adriano28
#5: csak 1 példát mondott
5.
5.
Killerbee
#4: Ezt a 70%-t ezt mi alapján számoltad?
4.
4.
Gt17
Az esély hogy nem jön pc re 70% az első részt is akkor adták el mikor már konzolon megvolt az a bevétel amit vártak.....pff
3.
3.
Bins
anyám "may the 4th be with you" ez mekkora:D október jó lesz új moh, új tfu zsírkirályos:P
2.
2.
Gunner23
Jöhetne, egy olyan bejelentés is hogy move-támogatást kap...:D
1.
1.
shooter1234
Na, nem is olyan sok idő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...