Jun Takeuchi nem csinál Resident Evil 6-ot

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Jun Takeuchi, a Resident Evil 5 producere nem akar közreműködni a hatodik rész fejlesztésénél, sőt jó pár évig nem akar a sorozattal foglalkozni. Kár érte.
Jun Takeuchi, a Resident Evil 5 producere nem akar közreműködni a hatodik rész fejlesztésénél, sőt jó pár évig nem akar a sorozattal foglalkozni. Kár érte.



"Úgy tervezem, hogy nem térek vissza a sorozathoz, amíg nem vagyunk túl legalább két olimpián" mondta Takeuchi az Xbox World 360 magazinnak, ami még legalább hatéves szünetet jelenthet a mesternek, már ha szó szerint vesszük a szavait. A döntés mögött valószínűleg nem külső hatás áll, Takeuchi önként döntött a hosszú pihenő mellett, és egyúttal azt is elismerte, hogy anno Shinji Mikamival azért vágtak bele a Resident Evil 5 fejlesztésébe, mert a negyedik rész megjelenése után erős késztetést éreztek rá. Az interjúban azt is megjegyezte, hogy egy újabb sorozat, mint például a Lost Planet folytatását már kevésbé lelkesen vállalná be.

Takeuchi döntése azért meglepő, mert anno ő volt az, aki először kezdett el beszélni a Resident Evil folytatásáról, és ő volt az, aki azt ígérte, hogy a hatodik rész már egy picit más stílust képviselne, mint az eddigiek. Persze nyilvánvaló, hogy a Resident Evil nem marad új rész nélkül, a kérdés csak az, hogy ki áll majd a fejlesztés élére, hiszen valószínűleg nem csak Takeuchi, de Mikami is kiesik a potenciális producerek közül, ugyanis ő saját projekt készítésébe vágott.
27.
27.
azazel
Nagyon jó játék,és nekem kifejezetten tetszenek ezek az ellenfelek.

Mert ha ezek nincsenek én soha nem ültem volna neki egy resident evil-nek.Én a 4-nél kedveltem meg és azóta imádom mindegyiket.
26.
26.
Lada 1200
háh a 5 öt 5 ször toltam végig! :)

23.
23.
Netsu
istike1998: Még valami,amit leírnál még 6x külön HSZben?
23.
23.
istike1998
#22: Am ezt is elcseszték mert ebben is már csak ilyen zombi FÉLESÉGEK vannak van benne egy olyan gogy egy játékbaba életre kell elkezd izzani a szeme és rátámad Leon-ra...

Hát azé...
22.
22.
istike1998
#12: ja ilyen videót már láttam nem tudtam h mi de most már tom .Am a RE4 mármint az igazi azért jobb mert ott Hátulról látod Leont itt meg csak mész és a kamera mozog.
21.
21.
istike1998
A RE5 fejletteb rafikában meg ilyesmi de a RE4-nek jobb a története.(szerintem)

20.
20.
istike1998
am ezeken kívül elég jó a játék már kijátszottam mind a három fokozaton :)
19.
19.
istike1998
Meg a Re4-ben Leon olyan trükköket csinál h ...Pl. amikor a lézereken kell átmenni hát ott már eléggé csúcsszuperré vállt Leon . Na haver hogy olyat ember nem tud.
18.
18.
istike1998
Am a 4-et eléggé túl bonyolították mármint jó meg minden, de azé már a végén lovagog meg ilyesmi...De viszont legallább hosszú a játé mert a RE5 az eléggé rövid:(



17.
17.
JeNeI
Kar hogy nem kesziti el az R6-ot

16.
16.
Yagami Light
Bár csak átváltanának erre a stílusra. Már attól is meg lehet ijedni mikor vált a kameranézet. Tisztára olyan mint a Fatal Frame-ben.
15.
15.
westZsolt
#13: elég parás, bár nem a legjobb h 3-4 tárat kell 1 ellenfélbe bele ereszteni :D
14.
14.
westZsolt
Reméljűk ojan valaki aki szereti a Zombikat,nem pedig a parazitás Falusiakat.... , am sztem azse lenne rossz ha 1-2-3-at megcsiunálnák újbol, picit átdolgozva,vagy Outbreak 3-at csinálnának,azis teccene :D
9.
9.
_Tappancs_
Múltkor még nem az volt, hogy visszatérnek az 1-2-3 játékmenetére..? :)
7.
7.
Yagami Light
Én az 5-el csak a grafikája miatt játszottam. Az volt a legelső játékom XBOX360-ra. PS2 után elég durvának hatott a grafika, de amúgy maga a játék nem jött be, főleg az irányítása miatt.
5.
5.
Mathia$
Ajj most minek pihentetni? Baromi jó lett az 5. rész is!
4.
4.
gorgo2
Akkor csinálják meg a resi 2felujitását az új gépekre.Biztosan sokan örülnének neki!Köztük én is.
3.
3.
adikas
Szerintem nagyon szuper volt a 5. része,nekem az egyik kedvenc játékom is lett.

De én is jobban örülnék egy jól megcsinált pl:Holtak hajnala játéknak.

2.
2.
Parker71
Könyörgöm, ha csinálnak következő részt az inkább a Code: Veronica-ra hasonlítson ne az 5-re, mert az nem igazi Resident volt...

Egy igazi Residentben legyenek rendes (oldschool) zombik és könyörgöm ne az akción, hanem a rettegésen legyen a lényeg, sz@r akciójátékból annyi van mint a szemét, de minőségi horrorjáték kevés van.

Nem érdekel ki csinálja, ki a producer, fejlesztő, kiadó, csak jó legyen a következő rész!!!!
1.
1.
Slik
Köcsög! Pedig jöhetne új rész, nagyon bírom a RESI-t :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...