Steam-exkluzív gyűjtői kiadást kap a Civilization V

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Civilization ötödik része Steam-exkluzív gyűjtői kiadást kap majd, sőt ha a Valve rendszerén keresztül rendeled elő a játékot, további ajándékokra is számíthatsz.
A Civilization ötödik része Steam-exkluzív gyűjtői kiadást kap majd, sőt ha a Valve rendszerén keresztül rendeled elő a játékot, további ajándékokra is számíthatsz.

Ugrás a galériához

A Civilization V a Steamworks minden funkcióját élvezi majd, emellett kizárólag Steamen lesz elérhető az úgynevezett Digital Deluxe Edition, amely választható karakterként hozza be a játéka II. Nabú-kudurri-uszurt, azaz a nagy Nabukodonozor babiloni királyt, aki egy exkluzív egységet is hoz magával a babiloni íjász személyében. A gyűjtői változat emellett tartalmazni fogja a játék soundtrackjét, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek majd a rajongók.

Aki a Steamen rendeli elő a játékot (bármelyik verziót), a Cradle of Civilization Map Pack: Mesopotamia nevű pályacsomagot is ajándékba kapja: ez a Nílus völgyét, a Perzsa-öbölt, illetve a Tigrist és az Eufráteszt tartalmazza, mint a játszható pálya, emellett a fejlesztők új kultúrákat is ígérnek hozzá. A bejelentést megünnepelendő, a Steamen most akciósan kapható a Civilization IV, tíz dollárt kell fizetni érte.

6.
6.
X-Master
#3: Teljesen egyetértek veled. Csak a pénzről szól az egész. Régen nem utólag pótolták ki a játékot DLC-kkel, hanem kompletten kiadtak olyan remekműveket, mint a San Andreas, amit ha ma adnának ki akkor egy gta 3 lenne crysis-szerű grafikával +18 DLC összesen 45 ezer FT-ért, és persze a minimum gépigény 4 magos proci és gtx 280 lenne.



SAN ANDREAS THE BEST GAME NOW & FOREVER!!!!!
5.
5.
iNKARNATE
#4: mármint majd az ötöshöz, a hiányzó részeket
4.
4.
iNKARNATE
#3: ez üzlet sajnos, nem lehet mit tenni. Egyékbént meg a 4. részhez is van rengeteg mod, vagy valaki megcsinálja az exklúzív részeket, vagy belehackelik és kész. Map packot meg meg lehet venni máshol is :)
3.
3.
Teuton
Őszintén? A f*szom ki van azzal hogy minden egyes beszerzési móddal más extrákat kapsz, lemez, gametap vagy steam, konzo#l1 konzol#2 konzol#3 vagy gép, készítőtől rendeled vagy anyádtól... Jobb szeretem ha van egy sima és egy gyűjtői kiadás platformonként és kész. DLC-ről meg ne is szóljak...
2.
2.
mephi
Hm, eléggé jó lesz a grafika, bár azzal eddig sem volt gond. Esélyes, hogy meg fogom venni, de már csak akkor, amikor az ára lejjebb csúszik.
1.
1.
gogolbordello2
Kár,hogy nem jön PS3-ra mint a revolution(remélem jól irtam)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...