Négyfős co-op és nyílpuska az új Call of Dutyban

  • Írta: InGen
  • 2010. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Treyarch nem aprózza el: a sorozat történetében először négyfős online kooperatív lehetőséget is kínálnak, néhány érdekesebb fegyverrel megfűszerezve.
Sokan úgy gondolják, hogy a Treyarch nem adott hozzá túl sokat a Call of Duty-sorozat fejlődéséhez, s inkább mindig csak arra építkeztek, amit az Infinity Ward előtte megalkotott -habár Cash, a náci zombik nagy rajongója valószínűleg nem ért egyet ezzel.


Most, hogy az Infinity Wardnak valószínűleg lőttek, a Treyarch végre megmutathatja, hogy mit tud. Rögtön be is kezdtek egy teljesen új, külön négyfős online co-op kampány bevezetésével. Ez csak a maximum létszám egyébként, de már ketten is belevághatunk többjátékos sztoriba, ami különbözik majd a sima single player történetétől. További érdekesség, hogy a srácok betesznek a játékba egy katonai nyílpuskát, amihez az ötletet Plaster őrnagytól, az egykori SOG osztag oszlopos tagjától vették, aki Vietnámban néhány küldetésre ilyen fegyvert vitt magával.
17.
17.
eGo-bOy
MW2-t még mindig nem unom, pedig a megjelenése óta megvan már! Mi lesz ha ez is kijön? TE JÓ ÉG ! :D:D multira leszek kíváncsi, meg a grafikára is gyúrhatnának kicsit, egy kis dx11 + fejlettebb és élet teljesebb textúrák, meg jobb effektek és akkor nagyon jó lenne :) tuti előrendelem :)
16.
16.
Mathia$
Ez nagyon jól hangzik! Külön coop sztori, 4en, nyílpuska (eredeti nevén számszeríj :D)

Várom!
15.
15.
mnmn1
#3: olvastam hogy lesznek benne zombik!





nagyon várom mert sajnos a WaW nekem kimaradt :(
14.
14.
wildláma
#13: 2010/11/09



amúhy a vietnám meg minden akkor biztos lesz benne M60 is :D hehe várom a multi részét
13.
13.
danez11
mikor jön ki a játék?
12.
12.
izomkukac
már nagyon várom.. szerintem jó lesz
11.
11.
pjoco
Van Ground War ott 18-an is lehet csapatni!
10.
10.
elite_hun
#9: Nekem pl jobban tetszik hogy max 12-en lehetünk.
9.
9.
laurte10
Azt sem értettem példul, hogy az mw2-ben miért nem tolták ki az összes pályát (multiban) 18 főre! Simán bírná a gép.. A Treyarch? Hmmm, mutatni kéne már valamit fiúk ...
8.
8.
Ca$h
A négyfős online co-op egyébként már a WaW-ban is volt... igaz nem külön kampánnyal hanem az alapot lehet kitolni haverokkal vagy idegenekkel is akár (nem ajánlott)... :)
7.
7.
Gt17
Úristen a customcod oldalról mi mennyi WaW os ,,házi,, mappot leszedtünk :).És a Der Riese map eszméletlen :D.Engem sokkal jobban megfogott a cod5 multija az online co-op zombi hent mint a cod 6 ba a domination meg a TD,azokba szinte semmi újítás nincs csak fegyverek szempontjából...
6.
6.
Zauder
'...négyfős online co-op bevezetésével.'. Remélem azért 'megtartják' a WaW-ban lévő kétjátékos offline co-op-ot. Az is fain dolog volt. :)
5.
5.
Ca$h
#4: A jót utánozni se könnyű dolog... számtalan példát lehetne erre mondani. Azt a multis játékélményt amit meg a WaW-nak köszönhettem még sehonnan se kaptam meg... max az MW2-től! ;)
4.
4.
InGen
#3: ezt nem én mondom, ezért írtam, hogy "Sokan úgy gondolják" mert ha megnézed a netes visszhangokat, mindenhol ezt hallani szinte :S



Nekem is tetszett a WaW, nagyon is =)
3.
3.
Ca$h
InGen: igazad van... nem értek veled egyet. A WaW mestermű volt minden szempontból, még ha igazából csak egy mesteri átültetése is volt a CoD4-nek a 2.VH-ba. A zombiról nem is beszélve ami több mint zseniális volt... nagyon remélem, hogy ezúttal is ki fognak találni valami jópofa dolgot, még azt se bánnám, ha Vietnámi zombikat kéne gyilkolászni, csak LEGYEN valami! :)))
2.
2.
pjoco
Jó lesz ez érzem! Egyébként nekem a World At War nagyon tetszett simán volt olyan jó mint bármelyik COD és igen is sokat adott hozzá a Treyarch mert a coop-ban marha jó volt végig vinni a haverokkal a zombie moddal pedig nagyon sokatt játszottunk lanban! Talán még jobb is volt mint a Modern Warfare!
1.
1.
packson
Kisebbfajta hiba a címben!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...