Július végén jön az Alan Wake első DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 14.
  • Letöltés
Link másolása
Bár a Remedy vezetője, Oskari Hakkinen szerint az Alan Wake története tulajdonképpen befejeződik a játék végére, azért van még mit megmagyarázniuk.
Bár a Remedy vezetője, Oskari Hakkinen szerint az Alan Wake története tulajdonképpen befejeződik a játék végére, azért van még mit megmagyarázniuk.



Hakkinen egyúttal tisztázott minden korábbi félreértést: anno azt szűrhettük le a fejlesztők nyilatkozataiból, hogy a játék történetét nyitva hagyják majd, hogy később a DLC-k formájában érkező extra epizódokkal fejezzék be azt - ez nem egészen így van.

"Tisztázzuk, az első évad egy teljes csomag, a játék végére fény derül minden rejtélyre és a főhős eléri a céljait" - mondta Hakkinen, aki szerint ennek ellenére vannak kiskapuk, ahol folytatni tudják a játékot. Korábban azt nyilatkozta, hogy nagyjából tudják, hogy merre vinnék tovább az Alan Wake sztoriját, viszont az eladások függvénye is, hogy elkészül-e majd a második évad. A július 27-én érkező DLC (és a későbbiekben érkező többi önálló epizód) mindenesetre amolyan hidat képez a két évad között, és nem új cselekményekkel bonyolítja majd a történetet, hanem egy másik szemszögből próbálja meg megvilágítani az eseményeket. Hakkinen azt is leszögezte, hogy aki megveszi a játékot, a dobozban található kód miatt nem kell fizetnie a kiegészítőért - más kérdés, hogy ezzel nem csak a kalózokat, hanem a használt játékkal játszókat is sújtják.
4.
4.
Mathia$
Remélem a további részek nem ilyen 4-5-6 dlc darabkákban jönnek.
3.
3.
Yagami Light
Nekem pont elegem volt belőle. Egy darabig pihentetem. A végére kész szenvedések voltak a harcok benne. Sokszor csak mákom volt. Lehetett volna benne egy gyengébb fokozat is.
2.
2.
Ca$h
Nagyon várjuk minden mennyiségben az új epizódokat! :)
1.
1.
galbalazs87
Csakhogy itthon hiába veszi meg valaki az eredeti játékot ( mint pl. én ), nem tartalmazza a DLC kódot.. :/ Tudom, külföldről is lehet rendelni, de az már más tészta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...