Halo: Reach - a csata elkezdődött

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 29.
  • Videó
Link másolása
Egy elképesztő CG trailer landolt nálunk a Halo: Reachből, a férfikórus mágikus hangon csendül fel, a kampánymód pillanataiba nyerhetünk némi betekintést.
Egy elképesztő CG trailer landolt nálunk a Halo: Reachből, a férfikórus mágikus hangon csendül fel, a kampánymód pillanataiba nyerhetünk némi betekintést. Lesz itt minden:  az akció és a dráma keresztezi egymás útját, űrcsata, távoli horizontba való belefeledkezés, bajtársiasság, megrendezett fordulatok sokasága, abszolút epikus tálalásban. Szeptember 14-én minden rajongónak lesz egy fontos útja kedvenc szoftver-boltjába.


30.
30.
moustache
Ez nem egy hirtelen felizgulás a Halo iránt, ami idővel elmúlik, mert valakinek nem hozták meg a folytatások a várt izgalmakat! Nem, ez valakinek vagy tetszik, vagy nem . Mindegy hogy PC, Xbox, 2000, vagy 2003, esetleg 2010: Reach, tök mindegy! A játék univerzumának kell megfognia, az érésnek. Nem mindenkit fog meg minden játék, engem példa kínozni lehetne a Wowval, de bármikor végigjátszanám ezt, vagy Half life-ot, vagy Mass effect.et, hogy sajátságos érzéssel rendelkező játékokat említsek.

Ha valami elsőre nem fog meg, akkor hagyd, később csak megutálod, ha többet vársz tőle!
29.
29.
Pukhi-zik
#27: pontosan. Volt egyfajta misztikuma ennek az, akkor még ismeretlen univerzumnak és helyszíneknek, no meg milyen tálalásban..

Ami a 3. reszre siman elmult. Remelem belevisznek valami ujitast, uj mapok, ismeretlen helyek stb mert eza misztikum nincs, a tálalás meg eleve nem fog mar akkorat ütni mint anno a halo 1
28.
28.
#16: hálóval :) az a baj, hogy ha nem élted át az őskorban és/vagy pc-s vagy akkor már egy csomó olyan dolgot láttál ami után egy borzasztóan csúnya, egysíkú, repetitív, unalmas, fantáziátlan masszává folyik össze az egész :) xboxon akkor (2000) azért ütött, de pc-n (2003) már akkor is csak középmezőny alja volt. Ugyanez igaz a háló II-re is (xbox 2004 míg pc 2007) Persze azóta jócskán felnőttek a konzolok is és a háló is sokat fejlődött... :/



mire gondolok? --> no one lifes forever (2000) , diablo II (2000) , return to castle wolfenstein (2001) , red faction (2001), max payne (2001) , warcraft III (2002) , Baldurs gate (2002) , nol one lifes forever II (2002) ...stb-stb. ráadásul, pl. egy évvel később nekünk már Half Life 2 (2004) volt a "beállított színvonal" :), szóval nagyon-nagyon elkésett :(



Félreértés ne essék, nyomattam végig az egyet és a kettőt is (sajnos csak 2009-ben és ez meg is látszik a véleményemen): de pontosan azt éreztem amit te. csak és kizárólag azért játszottam vele, mert meg akartam érteni, miért ez a hatalmas rajongás érte, amúgy magamtól nem lett volna az a pénz, hogy végigszenvedjem, pláne nem a könyvtáras részt :(((



szóval így utólag... hát sajnálom (leginkább azt, hogy nem adták ki 2000-ben pc-re és akkor én is rajongó letehtnék :)
27.
27.
xICEMANx
#24: Van némi igazság benne... Én kétszer is végig toltam az első részt haverral annó, és feledhetetlen élmény volt, még a kettes rész is tartogatott sok meglepetést, de minnél tovább húzták eddig csak lefele alacsonyodott a szint... és nagyon remélem és bizom benne hogy a mostani rész a REACH kitesz magáért és lesz olyan jó mint az egyes, csak azért kételyek minidg vannak és lesznek amig kézhez nem fogjuk kapni a játékot és végig is toljuk. Remélem evvel nem bántottam meg senkit, nem az volt a célom, csak egy észrevétel volt.
26.
26.
TEEBEEX360
#25:Hát igen ajánlatos előlről kezdeni.Mert most hogy csak úgy a REACH-el bele kezdeni lehet nem fog először tecceni.És sztem eléggé összefüggő.Különleges alatt mit értesz?Annyi max hogy visszatöltődik az erőd ha fedezékbe bújsz.Ennyi a nagy Force-ja.Remélem segítettem.
25.
25.
Pantz22
#21: És ha nem játszottam egyik részével sem, (pedig már 2006 óta van Boxom) érdemes belecsöppenem akár mondjuk ezzel a résszel??(Halo:Reach)

Vagy ez csak akkor jó, ha előről kezdem, és az összeset lenyomom??

Nagyon összefüggő a sztory?? Van valami különleges Force-ja az emberünknek??
24.
24.
Pukhi-zik
#22: ahhoz, h tudd miért jo a halo, at kellett volna éld az első rész okozta sokkot xboxon.. a többi resz csak egyre szarabb..
23.
23.
Pukhi-zik
mit kapjatok fel a vizet kis csimbókok? :D lazitsatok mar. Halorol meg van millio info baze. Szvsz mar farasztoak a kerdeseid..

nyugi :)
22.
22.
Pantz22
Pukhi-zik - Mér nem mész el az ANYÁDBA??

Attól mert Retardált vagy, és a kommunikáció a leggyengébb pontod, mert egy szellemi zsákutca vagy az a te dolgod.

Az hogy a teljesen normálisan feltett kérdésekre sem tudsz válaszolni.... Ez is a te szegénységi bizonyítványod...

Az ilyenek mint te, miért nem lövik fejbe magukat???

Minek FÓRUMOZOL barom???
21.
21.
TEEBEEX360
#20:Sztem te vagy uncsi meg az érelmes hozzászólásaid.



#19:Majd én elmondom neked.Mivel én az összessel játszottam.Maga az egész HALO univerzum az ami magával ragad.Ezen kívül a történet,a zenék,a hangulat az ami különlegessé teszi.Egyszer ha teheted valahol próbáld ki.Sokan lehúzzák.De mint tudjuk nem minden ember egyforma.Egyszer próbáld ki.Érdemes:)
19.
19.
Pantz22
Nem azt akartam, hogy mondjátok el nekem, hogy TÉNYLEG NEM JÁTSZOTTAM VELE......."Menj haza".... :S



Hanem azt hogy mitől másabb, mitől akkora sztár a játék??

Csak a story jó?

Vagy van benne valami különleges FORCE a főhősnek, ami kicsit RPG-en fejleszthető?? Vagy mitől isteníti mindenki??
18.
18.
Pukhi-zik
17.
17.
gamerplayer
#16: a válasz ott rejlik az irományodban: egyik részével sem játszottál :)
16.
16.
Pantz22
Hát... srácok ne haragudjatok....megnéztem a trailert... Egyik részével sem játszottam még.... Firs look-ra egyáltalán nem tetszik.

FPS... És semivel nem mutat többet, mint az átlag.

Mi az ami ekkora játékká teszi a HALO-t??

Mit tud a Game??
14.
14.
SütiMester
#12: hát szerintem ez fog történni :(
13.
13.
Pengecsabi
Ez inkább gameplay trailer nem?:)
12.
12.
Oliver S96
annnyira sok az a másfél hónap :( de megéri várni :D

#10: lehet lelövök valamit a jövőből, de neadjisten mivan ha meg is hal a Noble team?
11.
11.
Kocsis92
don't worry, you've got spartans on the ground. We're not going anywhere. ezért a játékért vennék boxot:D
10.
10.
wildláma
tudtommal (forrás:Halo Wars timeline), a Reachen történteket csak 1, azaz EGY Spartan katona élte túl, amiről mindenki tudja hogy MC. Szóval ez a rész szerintem egy ilyen szomorú elkeseredett háborút mutat majd be, kilátások nélkül
9.
9.
SütiMester
nekem nem kell elmennem egy boltba sem érte... házhoz hozzák :)
8.
8.
McDuff
ez már megint bitang jó lesz!
7.
7.
KI4IDeM
Master chief nem talakozott a reach en ezekkel a katonakkal. legalabbis nem volt rola szó a the fall of reach ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...