iPhone-ra is megjelenik a Rage

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az id Tech 5 elnevezésű grafikus engine-je olyannyira testre szabható, hogy az idei Quakecon kiállították az iPhone-ra készülő verziót is, amely stabil 60 fps-sel futott. Carmack mester mindig képes meglepetéseket okozni, nem gondoltuk volna, hogy a Rage pont az Apple mobiljára is elkészül.

Tegnap vette kezdetét Dallasban az id Software és a Bethesda házirendezvénye, a játékok Woodstockjának kikiálltott Quakecon. A szervezők már a nyitónapon is gondoskodtak arról, hogy megleplő bejelentéssel legyenek gazdagabbak a látogatók. John Carmack alaposan megadta az alaphangulatot, mikor minden kertelés nélkül demózta a közelgő mutáns-mészárlásának demóját. A Rage nem is volt csúnya iPhone-non, és ami a legfontosabb egy FPS esetében, hogy stabil 60 képkocka/másodperc sebességgel futott. A kódpápa olyan véleményen van az Apple hardveréről, hogy "meg fogja ölni az Xboxot és a Playstation 2-t". Úgy legyen.

Mi sem bizonyítja jobban az id Tech 5 testreszabhatóságát és végtelen optimalizálhatóságát, hogy teljes mértékben képes kihasználni az iPhone erőforrásait, néhány szakíró azt tanácsolta korunk meghatározó fejlesztőinek, hogy ne sajnálják a pénzt sikercímeik iPhone verzióira.

A Rage egyaránt támogatja a iPhone 3GS és a 4-et, ám teljes pompájában bizony szükség lesz a legfrissebb telefonra. A cuccot két változatban adja ki a Bethesda, lesz egy kompakt verzió még az idén, majd jövőre, a konzolos és PC-s megjelenéssel egyidőben a teljes értékű iPhone-os változat is napvilágot lát.

5.
5.
Beau
E jó, de emiatt iphone-t venni hülyeség.
4.
4.
megalonagyix
3.
3.
Sogi
van egy olyan érzésem, hogy ehhez már kevés lesz a 2g/3g
2.
2.
izomkukac
1.
1.
izomkukac
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...