Mod-szerkesztő is helyet kap a CoD: Black Opsban

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Ami a Modern Warfare 2-ből nagyon hiányzott az a Mod Tools, mellyel a hozzáértő rajongók saját tartalmat és egyéb módosításokat végezhettek volna a játékon. Szerencsére a Treyarch bejelentette, hogy a PC-s megjelenés után nem sokkal elérhetővé teszik a szerkesztői-felületet.

A modderek előre dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a Call of Duty: Black Ops november 9-ei megjelenése után mindenki számára elérhetővé válik a Mod Tools, erősítette meg a Treyarch a hivatalos fórumon. Bár úgy néz ki csak PC-n hódolhatnak a hozzáértők a kiváltságnak, hiszen a többi platformon ez ugye nem lehetséges.

"Nem tudjuk még, hogy pontosan milyen mértékben leszel képes moddolni a játékot. Van még néhány technikai problémánk az engine és belső eszköz között, de dolgozunk a mod tools lehetőségen." - mondta a Treyarch munkatársa. Bár korántsem biztos, hogy a megjelenésre készen lesznek vele, inkább az a sanszos, hogy a boltokba kerülés után nem sokkal tölhetik le az érdeklődők, hiszen a stúdió most már teljes egészében a Black Ops befejezésén dolgozik.

Az is jó hír, hogy a játékosok hozzáférést kapnak majd a dev console-hoz is, szóval nem lesznek túl nagy megkötések szerencsére.

10.
10.
Klebo
Ok rendben van az, hogy kinek a pap kinek a papné, de ez legalább azt jelenti, hogy lesznek dedikált szerverek, ugyan is módolni csak ezeken lehet! :)
9.
9.
gamerplayer
#2: Ha nagyon keresed megtalálod a nem moddolt szerót:)
Egy időben én is nagyon szerettem volna sajátot csinálni, de nem volt időm, meg energiám...
8.
8.
mankrisz
VÉGRE... de ami a lényeg hogy ne szekáljanak már az ilyen dolgokkal csak jelenjen műr megXD
7.
7.
zsilvolgyi
6.
6.
zsilvolgyi
4.
4.
Mathia$
Sztem ez lehet akár az eddigi legjobb cod is, nagyon tetszenek az újítások benne. Járművek is jók lesznek.
3.
3.
namohr
pedig sztem nagyon jó ötlet
2.
2.
wildláma
hát ez ... nem kellene. Az összes cod részt már elbarmolták mindenféle gagyi moddal, nem lehet egy jót játszani a cod2-vel mert nincs olyan szerver ahol nem eredeti beállítások vannak. de ez van a 4-gyel is ... részemről ez a mod tools egy irtózatos baromság
1.
1.
kukac450
na erre vártam ... végre valami okosat is csinálnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...