Sokan támogatják az új Windows Marketplace-t

  • Írta: InGen
  • 2010. október 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft még csak a múlt héten jelentette be, hogy átalakítja és újraindítja a Games for Windows Live Marketplace-t, hogy egységesebb, jobban kezelhető és átláthatóbb felületet nyújtsanak a PC-n nyomuló játékosoknak. Több kiadó máris beállt a támogatók közé.

A Microsoft a mai nappal bejelentett pár kiadót, akik rögtön az induláskor támogatni fogják az új Games for Windows Live Marketplace-t. A Square Enix, a Capcom és a Rockstar biztos ott lesznek a sorban, néhány klasszikussal.


A Rockstar biztosan elérhetővé teszi majd a GTA3-at és a Max Payne-t, a Square Enix a Deus Ex GOTY Edition-t, míg a Capcom a Lost Planet 2-t és a Dead Rising 2-t. A mindig beszédes Capcom alelnök, Christian Svensson most is azonnal nyilatkozott, és kizárólag pozitív gondolatai vannak az új Live Marketplace-ről: "A digitális terjesztés tudja növelni a PC-s játékeladásokat, ezért örülünk, hogy partnerek lehetünk a Microsofttal, és elhozhatjuk a játékainkat erre a remek platformra."

A Capcom egyébként azt tervezi, hogy minden nagyobb PC-re megjelent címét elérhetővé teszi majd a Microsoft új piacterén.

4.
4.
Miseew
#2. : ez volt az első 3D-s GTA még szép hogy nagy :D
3.
3.
megalonagyix
Max Payne, Deus, helyes helyes!
2.
2.
zsilvolgyi
De nagy játék volt a GTA3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...