QuakeCon 2011 - megvan a dátum

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén is megrendezésre kerül az id Software saját játékos összejövetele, jelentette be a Bethesda Softworks. Mint minden évben, a bulin sor kerül az Egyesült Államok legnagyobb LAN-partijára, bemutatkoznak a kiadó legújabb játékai, és néhány tiszteletreméltó fejlesztő is beszédet tart majd.

Ismét Dallasban, a Hilton Anatole Hotelben kerül megrendezésre a QuakeCon - idén augusztus 4. és augusztus 7. között. Az összejövetel abszolút nyilvános, ráadásul ingyenes is lesz: minden évben több ezer játékos teszi tiszteletét a rendezvényen.

A QuakeConon kerül sor az Egyesült Államok legnagyobb olyan LAN-partijára, ahol a versenyzők a saját gépüket használhatják a megméretésen, emellett természetesen a Bethesda Softworks újdonsült játékai is megtekinthetők lesznek - bár a cég mélyen hallgat a felhozatal felől, valószínűleg a The Elder Scrolls V: Skyrim és a Rage nem fognak kimaradni a kiállításról.

A szervezők neves játékfejlesztők beszédeivel és mindenféle bejelentéssel várják a résztvevőket - remélhetőleg idén végre hallunk is valamit a Doom IV felől, ha már tavaly John Carmack kizárólag az iPhone-os Rage-dzsel foglalkozott.

7.
7.
daenath
#6: Igen komoly csak idaig Carmack mester nagyon ra volt kattanva az IPhone-ra, ahogy a cikkben is emlitik. Azert egy Quake 5-nek is orulnek.
6.
6.
IceColdKillah
Doom 4? What the.... Ez most komoly? Na erre kíváncsi lettem! :P
5.
5.
Mortis
A Rage nem különösebben izgat, inkább a Doom 4 érdekel. Na meg a Skyrim. :)
4.
4.
felegyi
#3: "emélhetőleg idén végre hallunk is valamit a Doom IV felől" - remélhetőleg :)
3.
3.
daenath
A Rage nalam mindenkeppen befuto, de vegre valahara hallunk valamit a Doom 4-rol is, mar eg varok ra.
2.
2.
tjames
Rage mire kijön már csak átlagos lesz....úgyhogy húzzanak már bele!
1.
1.
sowsminimal
A Rage úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben... ahhoz képest, hogy mennyire hájpolták + a motort is szételemezték, sehol Sári!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...