#UPDATE SW:Revenge of the Sith Trailer

  • Írta: Shifty
  • 2005. március 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Talán 1 héttel ezelőtt adtuk hírrül, hogy hamarosan érkezik egy fincsinek ígérkező trailer a május 19-én bemutatásra kerülő Episode III-ról...

...nos ez a bizonyos trailer időben meg is érkezett, így nincs más hátra kedves GK-ok, mint a letöltés gombra kattintani, valami finomságot a kezetekbe kapni, hátradőlni és élvezni George Lucas új remekművének előzetesét. Garantálom, hogy a két és fél perces bemutató alatt abszolút nem fogtok unatkozni!

Az erő legyen Veletek!

http://www.gamekapocs.hu/jatekok/trailers/Star%20Wars%20Episode%203%20-%20Revenge%20of%20the%20Sith%20Trailer%20with%20OC%20Intro%20{C_P}.avi

Köszönet -callisto-nak, aki feltette a szerverre!

UPDATE: No még egy link és ez már sokkal szebb minőség srácok!

http://www.imp-no.net/goodies/ep3finaltrailer.avi

7.
7.
Shifty
Jó lesz ez MaD, hidd el nekem:D
6.
6.
Madmartigen
A látszat néha csal :) Engem pl kurvára irrítál hogy képtelenség itt normálisan bejelentkezni... Az auto-login meg valahogy nem funkcionál... (hangsúlyozom: NÁLAM)



A talit egyébként nagyon jó ötletnek tartom, fel is írhatsz rögtön a "listára" :)



ON



Miután a hitem JarJar-al együtt elhalt, így nem sok jó tudok szólni. Konkrétan a film érdekel, nem a trailer. Így is valószínű, hogy csalódni fogok, hisz Lucasnak mind azt helyre kell raknia amit elszórakozott a prequelekkel. Az ep3nak kell lennie a legdarkosabbnak (mind a hat rész közül!) és szálak egybe kell hogy érjenek.



A Teaser egyébként szimpibb volt, megvolt a kellő bevezető Obival, utánna a régi JW nóta, és a koronát a "Rise" tette fel... Meg hát a "kevesebb néha több"



Itt egyértelműen hiányzott az aláfestés, a többi rendben van. Hayden csúnyán néz, de valahogy az átélés kevesebb mint az ep2be.

A látottak alapján kezdik visszaszőni a lelkifröccsöket, nem is baj, számomra a Jedit eddig se a fénykard tette... Még ha "elegánsabb fegyver is mint a lézerstukker"
5.
5.
fojesz
4.
4.
Shifty
Nos ott a link...SZEDJÉTEK LE A JOBB MINŐSÉGET IS:)))

Köszi fojesz, de látom senkit nem érdekel a dolog!!!Méshol több mint 100 kommentet produkáltak ezzel a hírrel itt meg...ááá néha tényleg úgy érzem felesleges itt bármit is csinálni!

3.
3.
fojesz
2.
2.
Daks
fu de szep kis link... :S



amugy eleg ocsmany minosege van...
1.
1.
Shifty
Mi lenne, ha mondjuk az elmaradt GK talit május 19-én kárpótolnánk egy össznépi mozizással??Hmm??Persze előtte is lehet bármi, de akkor kimondottan:DDDD

Amúgy véleményem szerint Lucas végre vmi nagyon jót alkotott...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...