Black Ops - pénteken jön a PC-s First Strike

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Jobb később, mint soha, tartja az ősi indián közmondás: a héten végre PC-n is elérhetővé válik a Call of Duty: Black Ops első letölthető kiegészítője, a First Strike. A Treyarch Twitter-üzenetben jelentette be a jó hírt, a Steamen pedig már most vesznek fel előrendeléseket a csomagra.

A Call of Duty: Black Ops eddig egyetlen kiegészítőt tudhat maga mögött, ez stílszerűen a First Strike alcímet kapta. Bár valószínűleg nem az utolsó csomagról beszélhetünk, a Treyarchnak még így is volt elmaradása, elvégre a februárban Xbox 360-ra, majd március elején PS3-ra megjelent DLC PC-s verziójára még mindig várni kell.

Szerencsére azonban nem sokáig, a Treyarch közösségi menedzsere, Josh Olin a Twitter-csatornáján jelentette be, hogy március 25-én, azaz most pénteken válik letölthetővé a First Strike, előrendeléseket pedig már most vesznek fel a Steamen.

A kiegészítő öt új pályát tartalmaz, ezek közül az Ascension nevű térkép használható a zombimódban, a többi - Berlin Wall, Kowloon, Stadium és Discovery - a szokásos multiplayer játékokhoz készült. A csomag még mindig nem tartozik a legolcsóbb DLC-k közé, de ettől függetlenül a rajongók szeretik, valószínűleg ezt is rengetegen szerezték már be, ahogy a Modern Warfare 2 DLC-inek esetében is történt.

A játék hivatalos fórumán egy közlemény is megjelent, ez az esetleges Wii-verzióval foglalkozik: mint kiderült, sokan érdeklődnek a Nintendo gépére szánt változatról, de egyelőre a csapatnak nincs információja a Wii-re szánt kiegészítőről. Ha idővel lenne, természetesen értesíteni fognak róla bennünket.

14.
14.
Dark_Temptation
#11: 1-et értek én ps3-on tolom de a helyzet ugyan ez ... nehogy már pontosabb legyen 1 kis submachine gun (ak47) mint mondjuk a famas assault rifle nagyon gáz az egész játék! semmi skill nem kell hozzá, szar játék + amit még utálok a ghost+ silencer párosítás.... nagyon szemét dolog... treyarch! szégyenvagy! modern warfare 3at akarunk!
13.
13.
#12: Az MW2-ben nem volt benne szerencsére...
12.
12.
Quent1n
#11: Már a CoD4-ben is az AK74u volt az istencsászár fegyver. Mondjuk sose értettem mire fel.. Az MP5 meg ien kis nevetséges köpködő ócskaság lett. Tehát ez egy elég régi hülyeségük már.
11.
11.
Én két hetet játszottam vele xboxon, utána eladtam a frászba, rakás szar az egész. Annyira amatőr hibákkal van tele az egész...nem tudom PC-n mi a helyzet de a konzolon EGY azaz EGY darab fegyverrel (AK74U) megy a játékosok 70%-a, mert az mindent überel. Tesómat kérdezem miért ezzel lő folyton? És a többiek? Azért mert ezzel még akkor is meghal ha mellé megy és nézem, tényleg...
Oké, legyen 1 ami mindent visz, de könyörgöm a hivatalos fórumon 2 hónapig az eszméletlen balance-olásról beszéltek...a treyarch nagyon gyenge programot csinált.
10.
10.
Quent1n
#9: Szerintem jól tudod a számot, csak sajnos az a gond, hogy ezek a patchek közel sem annyit javítottak rajta mint konzolon. :S
9.
9.
falselight
#3: ha jól tudom, akkor pc-re eddig 4 patch-et adtak ki.
8.
8.
Bako
Arról van híre valakinek, hogy dupla XP is jár az eseménnyel? A korábbi COD-oknál ez volt a szokás, még akkor is duplázó hátvége volt akkor is, ha nem vetted meg a DLC-t.
7.
7.
vesszoman
#6
Azért ps3-on se volt túl jó minden... bár mostmár valamennyivel jobb a helyzet.
6.
6.
Quent1n
#5: Ég és föld. A konzolos verziók már kb. össze lettek rakva. A PC-s meg még mindig béta. Ennyit számítanak nekik a PC-s játékosok. Ez a játék a Treyarch szégyene PC-n egy nagy nulla az egész, főleg a multi.
5.
5.
adye
#3: PC-re is jött jó pár patch (nem tudom számszerűen mennyi de legalább 3-4). Foltozott is elég sok mindent de még mindig sok a hiányosság. Boxos verziót ugyan nem próbáltam de videók alapján sokkal jobban egyben van.
4.
4.
RECh
#3: Ja, és megváratnak 2 kibaxott hónappal.
3.
3.
RECh
Xbox-ra kijött 5-6 patch (nembiztos), PC-re EGY DARAB, EZ MI? KOMOLYAN? ÉS VEGYEM MEG 13,99€-ÉRT? Inkább eladom a játékot.
2.
2.
adye
Foglalkoznának azzal, hogy a pc-s alapjáték működjön rendesen. Nem a "szarból várat" stratégiát kéne követni, sajnálatos...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...