HD-ben tér vissza a Choplifter

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Choplifter című klasszikus még 1982-ben mutatkozott be Apple II-n, s bár azóta több változata is megjelent, ebben a generációban még nem tette tiszteletét. A Huntedon is ügyködő inXile a minap jelentette be a HD verziót - ha minden jól megy, a játék még ősszel letölthetővé válik.

A Choplifter 1982-ben jelent Apple II-re, ezt 1985-ben egy játéktermi kiadás követte a Sega jóvoltából, később pedig egy második rész is bemutatkozott GameBoyon, majd végül egy harmadik is 1995-ben. A klasszikus helikopteres játék most HD-ben tér vissza PC-re és PS3-ra - a játék ősszel válik letölthetővé.

A fejlesztést a The Bard's Tale-t és a még készülő Huntedet is jegyző inXile Entertainment fejleszti, a játék főhőse a C.H.O.P.R. (Coordinated Helicopter Operations, Preservation and Rescue) egyik pilótája lesz. A történet során 20 küldetést kell teljesítenünk, ez idő alatt több helikoptert is irányíthatunk majd: a feladataink között hadifoglyok megszöktetése szerepel, de egy nukleáris katasztrófa túlélőit is ki kell mentenünk.

A játékról már képeink és videónk is van az IGN jóvoltából - amint az látható, kellemes arcade lövöldözésnek nézünk elébe, mégha a grafikai megvalósítás hagy is némi kívánnivalót maga után.

8.
8.
gorgo
Ja és a zenéje sem volt semmi!
7.
7.
gorgo
Ez elég gyenge .Inkább csinálják meg a Myth című játékot az nagyon király kis game volt.
6.
6.
Bako
memories... :(
Na ki tudja még fejből milyen kódot kell beírni C64-be hogy elinduljon egy játék? :)
5.
5.
simon 555
egész jól néz ki bár az emberek kicsit furán mozognak:D
de amugy jó lesz ez.
4.
4.
Darox
hát ez poén volt! először alig akartam megnézni trailert mert éreztem nem lesz PC-re (az ienek nemszoktak megjelenni rá) aztán rászánom magam, mondom ez mien HD xbox360-as játék? aztán videó végén kiírja hogy PSN és PC! szakadtam a röhögéstől XD
3.
3.
nex25
ez egy rossz pc játékok listára kerülhetne!
2.
2.
Berencsit
nem az én világom.... :)
1.
1.
huhh, nyomok is mindjárt c64 emulátorban egy kis chopliftert. De a hírnél maradva, ez elég katymaszos egyenlőre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...