Áprilisban jelenthetik be a Modern Warfare 3-at

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 29.
  • Pletyka
Link másolása
A brit PSM3 magazin értesülései szerint április közepén mutatja be az Activision a következő Call of Duty-t, ami a pletykáknak megfelelően a Modern Warfare harmadik része lehet. A hír természetesen pletyka, mindenesetre nem lepődnénk meg, ha a kiadó mostanára időzítené a premiert.

A Call of Duty: Modern Warfare 2-t februárban, a Black Opsot április végén mutatta be az Activision, így tulajdonképpen nehéz lenne logikát találni a bejelentések időpontjai között, az viszont már biztos, hogy ideje lenne annak, hogy a kiadó felfedjen valami részletet a várhatóan ősszel érkező új epizódból.

A PSM3 magazin értesülései szerint már nem is kell sokat várnunk: a hírek szerint az Activision április közepén fogja bemutatni az új Call of Duty-t, ráadásul a pletykáknak megfelelően a Modern Warfare 3-ról lehet majd szó. A lap inkább találgatásszerűen, de megjegyezte, hogy nem csodálkoznának, ha a Modern Warfare 2 története folytatódna, ami azután időnként átcsapna a Ghost korábbi küldetéseibe az előzmények megfejtése végett.

Korábban számos pletykát hallottunk az új rész kapcsán: Ghost neve többször felmerült annak ellenére is - spoiler következik -, hogy a második részben meghalt. A feltételezések szerint az új részben előzményszerűen dolgoznának fel néhány korábbi küldetést, igaz, ezúttal némileg máshogy, másik szemszögből. Még érdekesebb, hogy egyelőre úgy tudni, a játékon három csapat dolgozik: a kissé megtépázott Infinity Ward mellett az új Sledgehammer és a Raven Software is beszáll a Call of Duty-buliba.

18.
18.
azazel
Mien gyorsan dobálják a COD-okat :) dobálhatnák így a tenchu-kat is :D
17.
17.
Berencsit
#13: hát igen... de a Bf3-tol piszok messze van.... :D (bár az inkább multis... :))
16.
16.
Moldren
Leszarom hogy tömegjáték és csak a pénzemet lopják ha megveszem. Engem szórakoztat, számomra nagyon jó játék, szóval nem hiszem hogy valaha is befolyásolni fog valami nagyon okos és felvilágosult ember.
15.
15.
Mathia$
#14: Ja, hát ez van. Pachter bácsi is azt mondta hogy idén se lesz jelentős változás ha lesz. Minimum 2-3 év. MoH is anno ennyi idő alatt áldozott le.
Viszont hiába a 18-as címke a codokon, pont az ez alatti korosztályt célozza meg legjobban. Így a játékosok nagyrésze is dagadt, szemüveges, fehér amcsi vagy brit gyerek..,(Itt a multiról beszéltem)
Mert a single-t végigtolók között biztos több az idősebb személy.
Hiába kap a Battlefield jobb értékeléseket, ha a játékosok nagyrésze igénytelen és vevő az évről évre megjelenő szemétre.
Cod-ba nekem egyedül a Single meg az SD MW2-ben tetszett multiban. Black Ops single talán az eddigi legjobb ami van codokban, de multi nekem sehogy se jött be.
14.
14.
Scoo
#13: Az a baj, hogy igazuk van. Az emberek így is úgyis meg fogják venni. Szét fogják kapkodni a készletet és emiatt siker lesz. Lehet jó lenne ha egyszer kapnának egy hatalmas pofont a piactól és akkor talán megint elkezdenének a minőségre törekedni. Bár a Black Ops nekem már jobban tetszett, mint az mw2 vagy a waw.
13.
13.
Mathia$
Ez megjelenik, aztán a 4 fejlesztőgárda nekiáll a rájukszabott 4 trilógiára. De ki tudja lehet már belekezdtek?
Nem tudom hányan emlékeznek még a levédett nevekre: Secret Warfare, Future Warfare, Space Warfare, Advanced Warfare - Treyarch, IW, Bungie, Sledgehammer...

#3: cod2 óta ugyanazt a motort használják minden egyes részben, kivéve cod3.
Az új játékban is IW game Engine lesz, ezt már pár hónapja leszögezték. Azzal indokolva hogy jelenleg felesleges, mert ugyanúgy megveszik. A következő codba viszont lehet már új grafikus és fizikus motor kerül. Majd egy treyarch-os bennfentes azt nyilatkozta hogy nem csinálnak új motort, ugyanis pár frissítéssel ugyanazt az élményt tudják nyújtani mint a Battlefield 3-ban a Frostbite 2..
A DICE egyik fejesének erre ez volt a válasza : "Persze és Elvis Presley él, a Pankráció meg valódi stb,stb..."
12.
12.
Scoo
#11: Ja értem!!!! Na ez így már mindjárt más. Ez könnyen viszont könnyen megeshet.
11.
11.
Shotgun Blues
#9: Nem is fog megjelenni egy hónap múlva. Csak a bejelentésről pletykálgatnak most.
9.
9.
Scoo
Kizártnak tartom, hogy egy hónap múlva megjelenjen a játék. Nem azért, mert hogy ennyi idő alatt nem lehetne elkészíteni egy újabb cod játékot (lehet, mivel rövid és új grafikus motort se kell írni), hanem a marketing miatt. Egy ilyen nagy nevet már hónapokkal korábban elkezdenek marketingolni, hypolni, hogy minél jobban várja az ember. Már csak azért is, mert ha tudnak róla a gamerek, hogy mikor lesz a megjelenés addig lehet nem vesz meg más játékot, inkább kivárja a cod-ot és arra költi a pénzét.
8.
8.
FREE ' S
Eddig minden egyes rész rövid volt nem is kicsit, de történet mindig kárpótolt a sigle részekben, na és a multi-ról nem is beszélve... Nagyon remélem az új rész hosszabb lesz mint az eddigiek. És hogy a grafika is fejlődik, mert hát a MW-MW2 és a Black Ops között nem volt sok eltérés... Na és jöhetne már egy kis kedvcsináló :D
7.
7.
Bisur1996
jöhet :D multi legyen MW2 feeling. Single legyen MW2 feeling, grafika játékélmény MW2 feeling. Legyen inkább MW2.5 :D Favorit lesz.
6.
6.
koffein
fú én alig várom már. Remélem azért meghaladja majd a 2 órát a sztorija
5.
5.
ilor14
lehetne motort csinálni újat addig amíg egy másik cég csinálja a kövi call of duty-t
mert 3 cég vagy mennyi csinálja asszem
4.
4.
Dark_Temptation
remélem ez nem lesz olyan mint a black ops, igaz a black ops se olyan rossz :) de azért van benne pár hiba... + 3 csapat dolgozik rajta szóval...
3.
3.
hippoharcos
de ha azt nézzük már a cod 5-től a cod 7-ig volt idejük csinálni egy jobb motort de se baj ha tényleg új motor lesz a most megjelenő rész után akkor megéri csak az jó legyen
1.
1.
hippoharcos
én csak azt sajnálom, hogy a grafika alig ha fog valamit változni sőt szinte semmit jobban inkább az effektek lesznek talán jobbak azt kész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...