PSN-en is rekordot döntött az Angry Birds

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem csupán az okostelefonos piactereken hódít a Dühös Madarak, hanem január óta ez a cím volt a legtöbbet letöltött játék a rendszerben. Jelenleg 75 millió regisztrált felhasználó található a PlayStation Networkön, és ezen belül az Angry Birds az a játék, amely a legtöbb user fiókjában benne van.

Colin Sebastian, a Lazard Capital Markets elemzőjétől származnak az adatok, melyet a hétvégén az amerikai Sony belsős összejövetelén osztottak meg a nagyközönséggel. 

"A PSN, úgy tűnik, egyre jelentősebb helyet képvisel a kezsüel és a közösségi játékok piacán, az Angry Birds a legtöbbet letöltött játék volt a PlayStation Networkön. A szolgáltatás egyaránt sikeres az ingyenes és a mikrotranzakciós modellek tekintetében is" - olvasható Sebastian beszámolójából.

Az elemző továbbá elmondta, a PSN-en regisztrált felhasználók száma elérte a 75 milliót, ezeknek a fele csak Észak-Amerikában taláható. Több mint 1.4 milliárd darab tartalomhoz férhetnek hozzá a játékosok. A legkedveltebbnek ezek közül az Angry Birds bizonyult. Újabb rekord, aminek a fejlesztők, a Rovio örülhet.

6.
6.
X360_FaNbOy
Az elején fantasztikus játék volt...Ma már pár száz pálya után kicsit unalmas..
5.
5.
Hát a hype az hihetetlen ami körülötte kerekedett, de egyébként maga a játék időpazarlásnak, vagy amikor már tényleg nincs kedve az embernek semmit csinálni akkor pont megteszi.

Én sem szeretem az ilyen cuccokat, de pl. most veszem észre, hogy az üresjáratok alatt megcsináltam már 224 pályát és észre sem vettem :)
4.
4.
Apostol360
#3: én se értem mit esznek rajta
3.
3.
Mortis
ár túlzás ami e kerül a játék körül folyik, érzésem szerint.
2.
2.
p.balou
#1: Nem kell arra gondolni hogy mindegyik acchoz külön ember társul :)
Gondolom több embernek van több accountja. Nem is tudom ki mondta a fórumon hogy van neki egy amcsi, egy német, és egy japó accountja.
1.
1.
JacoB
75 millióank vannak PSN-en ?? az nem kevés..
Most fogok én is rendelni 25£-ontos feltöltő kártyát, lehet hogy én is megveszem majd..:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...