The Darkness II - előzetes és dátum

  • Írta: dante92
  • 2011. május 5.
  • Videó
Link másolása
Azt már régóta tudjuk, hogy folytatást kap a kifejezetten egyedi és különleges hangulattal megáldott The Darkness. Most pedig megkaptuk a - reméljük - végleges megjelenési dátumot, és egy bemutatkozó előzetest is, ami mindenkinek felkeltheti a figyelmét, még ha az első rész esetleg ki is maradt.

A 2K Games 2007-ben készítette el nekünk a The Darknesst, amit addig csak képregény formájában ismerhettünk. Jackie Estacado a 21. születésnapján halálozott el először, Paulie nagybácsikájának "hála". Születésnapi ajándékként visszakerült a Földre, de valami nem volt rendben: két "kígyó" figyelte az eseményeket a feje mellett, feketelyukat tudott lőni, hatalmas farkával tárgyakat bírt elhajítani, a fejében egy furcsa hang magyarázott neki. Nehezebb helyzetekben pedig képes volt kis "szörnyecskéket" segítségül hívni.

Maga a játék érdekes és nagyon hangulatos volt, sok rajongót vonzott, s mivel a kasszáknál is szépen produkált, nem volt kérdéses a folytatás. Bár azt már egy ideje tudjuk, hogy "majd lesz", a mai nap folyamán megkaptuk az első kis előzetest, és azt is, hogy mikorra várható a megjelenés. Idén október 7-én élhetjük át Jackie következő kalandját, mely az első rész után két évvel játszódik, s most már PC-n is megjelenik PS3 és X360 mellett.

12.
12.
attila 999
zsenialis volt az elso resz.legelso ps3 jatekok igazi gyongyszeme.azota varoma folytatast.es most mar nem is olyan soka jon is.
11.
11.
Azért csak kezd tendencia lenni, hogy jönnek a dolgok gépre is, dicséretes, dicséretes ! :)
10.
10.
Neo1989
#6: Figy itt megkapod 4 rongyért annyit csak meg ér én is szüli napra kértem .
Itt a link
http://www.gamepark.hu/playstation-3/the-darkness-ps3?keyword=The+Darkness
Nekem bejött :) Gondold meg .
9.
9.
Hunt€r
#6: Szerintem ne hagyd ki,nagyon jó volt az 1.része is.
6.
6.
shatterhand
első kimaradt
lehet ez is ki fog...meglátjuk
5.
5.
pjoco
Én is csípem mikor össze vissza adnak ki részeket pc-re! Hülye kiadó!
4.
4.
Matt8888
Nem látom ,hogy egy szóval is "fikáztam volna" ,és amúgy sem azért írtam ,hogy lehúzzam a kiadót csak nem értem ,hogy ebben mi is a logika.
2.
2.
Matt8888
"... s most már PC-n is megjelenik PS3 és X360 mellett."
Most már mikor már a második résznél tartunk :) tök aranyosak , az elsőt nem kell kiadni PC-re áhh minek?????? Hogy képzeljük ezt... (De ez nem az első játék ,aminek ilyen sorsa van/volt.)
1.
1.
felegyi
Nagyon város az eddigiek alapján...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...