E3 2011: Úton a Syphon Filter negyedik része?

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 31.
  • Pletyka
Újabb E3-as pletyka érkezett, ezúttal Sony-fronton. Szemfüles rajongók szerint az amerikai PlayStation Blogon csupán egy pillanatra tűnt fel a Syphon Filter 4 leleplező cikke, de abból nyilvánvalóan kiderült: jön az új rész, mégpedig PlayStation 3-ra, és 2012 végéig kell rá várnunk.

Most, hogy a Metal Gear Solid- és a Splinter Cell-sorozatról kicsit kevesebbet hallani (bizonyára mindkét cím főhőse jól elbújt valahol), a Sony kapott az alkalmon, és bedobta a maga sorozatát is ringbe. Legalábbis állítólag. A Gametrailers fórumozói szerint alig tűnt fel pár pillanatra az amerikai PlayStation Blogon a Syphon Filter 4 leleplező cikke, de abból egészen nyilvánvaló volt, hogy a cím visszatér.

Ahogy azt korábban is pletykálták, az igazi Syphon Filter 4-et (a harmadik rész óta több másik epizód is megjelent) már PS3-ra adná ki a Sony, és ha minden igaz, egészen a jövő év végéig kellene rá várnunk. Miért ilyen sokat? Egyszerű: az első leírás szerint az új Syphon Filter forradalmasítani fogja a lopakodós programok játékmenetét, ehhez pedig egy új engine is asszisztál majd.

A Sony nem reagált semmit a hírekre, szokása szerint kétes eredetű infókra csípőből nem válaszol. Ha lesz is bejelentés - aminek bizonyára mindenki nagyon örülne -, az a jövő heti, öt órás konferencián hangzik majd el, az E3 nulladik napján, hétfőn.

Köszi, daenath!

12.
szkajvoker
Az első részében imádtam az 50 méterig ható sokkolót:D
11.
hakydakillah
Nem is értem, miért nem jött a folytatás. Óriási siker volt - szerintem, akit ismerek, az mind imádta. Nálam tuti vétel lenne :-D
10.
wigyory
Ps 1-en én is tóltam a Syphont, én is az akkori kedvenceim között tartottam.De hogy most mit raknak össze, az már jó kérdés, bizom benne hogy komoly gémet.
9.
KD
#8: na egy olyant énis ;Đ am csak szerintem hasonlít ez a szifon filteres ipse stallone-ra?
8.
Ecneb
egy advent rising 2 bejelentést szívesen olvasnék már...
7.
n1m
5.
LtK
Uhh. Még anno PS-en a 3at jó párszor kijátszottam. Akkoriban igen jó volt =D
4.
NECROSMOKE
A sysúcs volt a maga idejében.
3.
daenath
#2: Nekem is nagy elmeny volt meg anno PSX-en a Syphon Filter 1 resze, a 2ik mar nem volt annyira jo, a 3ik meg mar borzalom volt.
2.
Folti90
Syphon Filther a legelső játékaim egyike volt ps1-re:) Fantasztikusan jók voltak, sőt a psp részek is faszályosak voltak, de az Omega Strain borzalmas volt!! Remélem áll-leejtős lesz:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...