Pletyka: Kinect-támogatással jöhet a Mass Effect 3

  • Írta: InGen
  • 2011. június 2.
  • Pletyka
Link másolása
A játékosok nagy része még mindig az első hardcore kinectes címre vár, s habár minden esély megvan rá, hogy a Mass Effect 3 előtt már kijön az első ilyen, most pletykák érkeztek arról, hogy esetleg a BioWare szerepjátéka is hasznát veheti az Xbox 360 kissé drága szenzorának.

A pletyka a NeoGAF fórumain tűnt fel, egészen konkrétan egy dobozfotó formájában, amiről azt állítják, hogy az EA Store oldalára töltötték fel, majd gyorsan le is szedték. Ezen a képen a Mass Effect 3 borítója látható, rajta a "Better with Kinect sensor" felirattal. Ezt azokra a játékokra szokták rávésni, amelyek néhány aprósághoz, extra dologhoz használják a Kinectet, de nem létszükséglet a szenzor megléte.


Innentől persze indulhat a találgatás: vajon tényleg igazi a kép? S ha igen, akkor mihez használhatja majd a Kinectet a Mass Effect 3? Hangfelismerést, hanggal adható parancsokat, kézmozdulatokkal kiadható utasításokat és hasonlókat simán el lehet képzelni, ráadásul egy sci-fi világról van szó, úgyhogy a lehetőségek szinte határtalanok, bár a fejlesztők nyilván nem fogják túlságosan fontos dolgokhoz használni a Kinectet. Szerintetek?

8.
8.
K/G.
Amúgy, most hogy meg is néztem a képet: Az ott egy "tech" penge a kezén? Volt róla szó, hogy fejlesztik a közelharcot, méghozzá kasztonként másképp. Ez szerintem egy jel arra, hogy igaz lehet a kép.
7.
7.
Mortis
No, újabb fölösleges erőfitogtatása lenne belőle, de értelme semmi. Ahogy láttuk már nem egy játéknál...Remélem kacsa a kép.
6.
6.
lukaka
szerintem lesz támogatás de csak valami kis és elhagyhato dologhoz
5.
5.
Továbbra sem hiszem, hogy hardcore címeknél, pláne fps/tps/szimulátor bármilyen szinten képes hozzáadni egy ilyen számomra továbbra is nevetséges népátverős kiegészítő. Bocs, de volt alkalmam kipróbálni a kinektet és nem tudok elképzelni semmilyen játékot amiért feladnám a kényelmes fotelom és a wireless billentyűzet + egér kombót ! Ha mozogni, focizni, úszni, bármit akarok csinálni akkor kimegyek a kertbe (amúgy is muszáj (kedves teher na :) a gyerkőccel :) és nem a tv előtt fogok bénázni ! Stratégiára még csak-csak , de ahhoz, meg pontatlan és lassú, szimulátornál meg pont az a lényeg, hogy fogom az eredetire hasonlító kormányt és pedálokat nyomkodok, szóval köszi nem...

VISZONT! Ha ezzel energiát vonnak el a játék fejlesztésétől, azzal csökkentik a színvonalat egy olyan termék támogatása érdekében ami engem nem érdekel, ergo nem örülök neki ! :(
4.
4.
Elkor
Nekem ami legkomolyabb eszembe jut az hogy a hackelgetős minijátékokat ilyen esetben lecserélik valami kinectes dologra, nem hiszem hogy nagyon átalakítanák a játékot, főleg mert xbox mellett jön más platformokra is. Szerintem egy ilyen minijátékban ki fog merülni a kinect támogatás, ha egyáltalán igaz a kép.
3.
3.
K/G.
#2: Mondjuk talán nem leszünk olyan nagy bajban, ha bejön a árcsökkentős pletyka :)
2.
2.
thernielle
#1: Az a gyász, hogy ha ez a dolog működni fog, ráadásul rohadtul élvezetes is lesz, akkor kénytelen leszek a péeshármam mellé venni egy szájbatoszott Xboxot is :)
A legjobban várt cím nálam. Pfejj.
1.
1.
K/G.
Nagyon remélem, hogy nem, mert ha ez is, és a Ghost is támogatni fogja, kénytelen leszek venni egyet. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...