E3 2011: AC: Revelations - a játékmenet élesben

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a Ubisoft megígérte, bemutatásra került az Assassin's Creed: Revelations E3-as trailere, illetve végre a tényleges gameplay pillanatokba is betekinthettünk. Az anyag tényleg ott lesz a szeren, el is illant minden kétségünk a rókabőreffektus felől, a Revelationsszel megéri majd játszani.

A CGI trailer bámulatosra sikerült, Ezio bár nem mai gyerek, még így, korosan is képes lepofozni pár templomost, rejtőzzenek azok akár az Oszmán Birodalom legmélyén is. Külön öröm, hogy hazánkfiai készítették, a Digic Studios berkeiben - hatalmas gratula neki. Ha nem így van, javítsatok ki légyszives. 

Majd jönnek a várva-várt játékmeneti pillanatok, Ezio tényleg elfoglalt orgyilkos, tornyokat rombol szét, hajókat süllyeszt el, nyaktörő mutatványainak se szeri se száma. Bár a demó hatáskeltésre épít, nagyon úgy tűnik, hogy moziszerű pillanatokra mindinkább rágyúrtak a Ubinál. A Közel-Kelet melegebb színvilága tényleg üdítőbb, mint a már unalomig ismert Itáliáé.

28.
28.
biohazard rex
a trailer végén ezio szerintem nem hal meg. vagyis lehet hogy meghal de később. Nos mivel arról a helyről indították útra az assassinokat még az Ac1-ben azért az én elképzelésem szerint ad egy gyomrost a kopirnyónak, és leugrik egy szalma/hókupacra...
27.
27.
sherex
#19: szerintem is így jobban néz ki
26.
26.
sherex
ez a trailer hát fantasztikus és ahogy látja Altair hogy ugyanez történik vele zseniális és a gameplay szintén csodálatos ,a hely változás az extrák az akcióval telibb játékmenet jobban tetszik már most, a teljes gameplayt nem néztem végig mert mindent egyedül akarok megismerni meglátni ahogy én játszom, ahogy előttem írták élet telibb hihetőbb lett a grafika nem virít a piros meg egyéb színek , és ahogy látom az új szerkentyűk mozgások fegyverektől csak jobb lesz én mindenesetre nagyon várom , és nem baj hogy Ezio öregebb mint volt, így jobb karakter szerintem kötelező megvétel
24.
24.
kebi90
Aztak***a mindenit! :O Áhhh ez oda fog csapni rendesen! Alig váááárom! :D
23.
23.
zero0
Ezio már kicsit unalmas , remélem végre Desmond nagyobb szerepet kap és vele is kell majd gyilkolni a modern korban
22.
22.
Shadowkill
#21: Bocsi,gameplaye,nem trailere.
21.
21.
Shadowkill
#15: Jó,természetesen tudom,egyébként a Brotherhood e3-as trailere sem volt másmilyen.
Az volt a bajom,hogy amire én kiváncsi voltam,pont azt nem mutatták be,de mit gondoltam,arra ott a gamescom,ez csak látványosság :)

20.
20.
giga321
Nagyon jó a trailer igazán megérte várni rá. A végén amikor lehúzta a csuklyáját , és néztem hogy úúú hát ez már tökre nem is Ezio mert teljesen máshogy néz ki. És amikor rárakják a kötelet utána még nem mutatták rendesen de még KÜZD. Hát igen egy Assassin nem adja fel csak úgy olyan könnyen.
19.
19.
azazel
és végre rájöttek hogy fölösleges az az oldalköpeny
18.
18.
azazel
ÚÚÚRRISSTENN MIEN GRAFIKAAA !!!!!!!! KURVA NAGY JÁTÉK LESSZ ŰBER ÁLLAT NAGYON KÉSZ VAGYOK
17.
17.
Zohi
de jjjóóóóóóóóóó
16.
16.
#15: Ja, amúgy Ezio arca szerintem totál felismerhetetlen... :D
15.
15.
Hihetetlen, hogy mennyit fejlődött az első rész óta. Mondjuk engem már a város kinézete is lenyűgözött, ennek ellenére ezt a lángszórós-pusztítós dolgot túlzásnak tartom.

#8: Kb annyira lesz lineáris, mint a 2 végén Rómában, tehát mondjuk 1 küldi erejéig. (Bár a látottak alapján többet is el tudnék képzelni az ehhez hasonló jelenetekből, biztos, hogy nem fogják túlzásba vinni.)
14.
14.
lukaka
#8: Az összesben voltak ilyen küldik, (nem is egy) ez pont olyan volt.
13.
13.
Ghost16
Hát ez a videó....
Egyértelműen mestermunka.
A harc pedig hihetetlenül reális és dinamikus.
The Most Epic Game Trailer Of The Year!
12.
12.
lolman598
úristen...Ezio jól megöregedett.a trailer végén azthittem,hogy vki mást küldött maga helyett,annyira megváltozott/megöregedett
11.
11.
LtGlove
Lehet órákig fikázni, akkor is szét fogom játszani az agyam vele. :)
10.
10.
K/G.
Script "fanoknak": Ez egy bemutatott küldetés, amit megpróbáltak kicsit izgalmasabbá tenni. A város és a térkép ettől még szabadon bejárható lesz, meg lesz egy csomó mellékküldetés is.
9.
9.
HATRED
nem tudom miért kell erre még 3 hónapot várni... amúgy nagy kár hogy olaszországot elhagyták. am meg remélem nem lesz benne olyan brutális baki mint a brotherhoodban hogy mai eu térképet raknak bele egységes németországgal, hollandiával (amit csak 1648 ban ismertek el nemzetközileg) meg kis magyarországgal. az azért fájt
8.
8.
Shadowkill
Én nagyon vártam,és a CGI trailer az tényleg jó lett,de a gameplayben nagyot csalódtam.Kiköpött CoD,mész elöre egy lineáris pályaszakaszon,ami tele van scriptekkel,nincs meg benne a szabadság aminek érzödnie kellene.
Persze egy demó alapján nem mondok véleményt,remélem nem lesz ilyen a végleges játék.
7.
7.
lukaka
#3: lángszoro igenis volt a középkórba
5.
5.
Slik
nekem már nem tetszik annyira mint a 2 tetszett
4.
4.
Speper
A trailer... hát... nem találok szavak. Hihetetlen durva, az eddigi legjobb szerintem. Nagyon várom, méltó befejezése ez a testvériség Mesterének...
3.
3.
KenyeresB
Azért az a lángszóró egy kicsit túlzásnak tűnik :D :D A mostani AC-kben nálam ez az egyetlen negatívum: ezek a fura modernkori technikák ebben a korban. Tudom-tudom az előzőekben Da Vincinek köszönhettük, de akkor is. Az első rész, bár kicsit monoton volt, de legalább autentikus. Csak hát itt is rámentek az akcióorgiára, mert ez kell az amcsi popcornmoziban született gyerekeknek. A trailer meg persze ütős úgy ahogy van :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...