Breaking: PC-re jön az L.A. Noire

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rockstar hivatalosan is bejelentette az L.A. Noire PC-s változatát. A játék számítógépes átiratáról számtalan pletyka szólt már, azonban mint minden Rockstar-cím esetében, úgy most sem lehetett biztosan tudni, hogy a fejlesztők végül elkészítik-e a PC-s kiadást. Ez az infó viszont biztos.

Az L.A. Noire kritikai tekintetben hozta az elvárásokat, igaz, még nem tudni pontosan, hogy üzletileg hogyan szerepelt - eddig csak amerikai számaink vannak, azok nem lettek túl biztatóak, de az állítólag az általános kereslet visszaesésének köszönhető.

A játék kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült eredetileg, ám mint a Rockstar nem sokkal ezelőtt bejelentette: lesz PC-s változat is, ráadásul még az ősszel megjelenik. A fejlesztést nem a Team Bondi, hanem a Rockstar Leeds csapata végzi, és állítólag kifogástalan minőségre számíthatunk, amit többek között továbbfejlesztett grafikával és 3D támogatással vérteznek fel a készítők. Örülünk?

69.
69.
DeNzNlPt
#67: Arra, hogy nyomozni kell majd. Nem keresni dolgokat (mely jelenleg a jatek kb 50%), hanem tenyleg nyomozni. Ez alatt azt ertem, hogy magad valasztod ki a targyakat melyek bizonyitekok (alapbol sokkal tobb megnezheto targyra lenne szukseg nemcsak csikkekre es uvegekre a bizonitekon kivul)., magad keresel ra a dolgokra, magad kotod ossze a pontokat. Most kb ugy nez ki: Van egy aldozat akit atkutatsz es harom negy nyom melyeket megtalalsz a helyszineles kozben. Utana megjelenik egy telefon ikon ahova odamesz (ugy ez indikalva van szoval szinte automatikus) es utana o (Cole) maga mindennek utana kerdez (ez nagyon automatikus), stb. Utana kovetkezo helyszin es ismetles.

A kihallgatas ugyanilyen. Akkor is ha van eros bizonyitekod, akkor is ha nincs ugyanugy folyik le, csak legjobb esetben nem tudod valakire rabizonyitani hogy hazudik (akkor se ha van mas bizonyitekod mely nem a "leghelyesebb")

Tovabba azt se lehet eldonteni, hogy kit tartoztatsz le es kit losz le. Neha akkor is le kell valakit loni ha siman letartoztathatnad. Minden adott. A RDR-ben tobbnyire nem igy van (es ha igen akkor se te hanem a kornyezeted intezi el amit te nem voltal hajlando metenni).

SPOILER: A kuldetes mely nem olyan ahogy fenn le van irva az amikor a Black Dhaliat kell a vers alapjan megtalalni. Na en az egesz jatekot kb ilyennek kepzeltem el,
68.
68.
hedzsooo
#66: Minden jateknak megvannak a gyengei es az erossegei is. Akinek tetszik az L.A.Noire, nyilvan a jatek erossegei miatt kedvelik es nem azert mert keves a nepsuruseg benne. PC-re majd remeljuk meg csiszoljak, en orulok a hirnek, hiszen 1ebkent is PC-re vartam, h majd erkezzen ez is, ha kesve is ! :-)
67.
67.
elite_hun
#66: Egy nyomozós játéknál mire számitottál?
66.
66.
DeNzNlPt
#63: A csoda az RDR-ben az, hogy en aki szivbol gyuloli a "Western" kategoriat (minden film es eddigi jatek amit neztem vagy probaltam) egyszeruen nem birtam abba hagyni ezt a jatekot. A vilag egyszeruen tenyleg el benne, es hihetetlenul jol megvan csinalva. A vicc az egeszben az hogy az RDR-ben egy elettel teli puszta van mig, az LA N-ben egy eletnelkuli varos...

#56 En szeretem a Rockstar jatekokat, de egyszeruen nem birom olvasni/hallgatni hogy szinte mindenki raugrott a bandwagon-re es azt hangoztatjak hogy az LA N az ev legzsenialisabb jateka, stb stb. Szerintem egy erdekes kiserlet (Heavy Rain-hez hasonloan) mely azert hianyos jatekelmenyt nyujt es egy jo de hosszu tavon unalmas mimikara van felepitve. Targyak utani kutatas nem valami izgalmas (foleg mivel a crime scene-n kivul soha nincs semmi) es pontokat a jatek neked osszekoti...
65.
65.
bitbandita
#56: És? Ami sz*r azt miért ne lehetne lehúzni? Csak mert 14 évet kellett rá várni? lol
64.
64.
Józsi_Doe
A technológia biztos érdekes lesz, de hogy a játék menynire lesz az, meglátjuk.
63.
63.
Na akkor, hogy örüljetek, én például nem akarok RDR-t. Eleve viszolygok mindentől ami "vesztern" (a világból ki lehet vele kergetni és már csak a szó hallatára is két hétig a fosos-hányós vírus tüneteit produkálom). Szóval én örülök, hogy lesz LA-N. pc-re: mindenképp ki fogom próbálni, mert bár szerintem is baromira túl van értékelve, de mivel a GTA-kat is utálom (gagyi esztelen felesleges erőszakkal megáldott arcade szar -- SZIGORÚAN SZUVERÉN VÉLEMÉNY :) így elképzelhető, hogy ez tetszeni fog... Köszönöm szépen ! ;)
62.
62.
Optimus Prime
Ez jó hír. Nem? Eddig egy átkozott videót nem néztem meg róla, mert szokásom nem megkedvelni egy konzolos címet, amivel soha az élebe nem játszhatok. Bár lehet csak a cím miatt tetszhet, remélem hasonló noir hangulattal bír, mint a Blade Runner vagy a Dark City.
59.
59.
Skyer
#58: kimoderált üzenet
58.
58.
DeNzNlPt
En a legtobb emberrel ellentetben itt vegignyomtam az LA N-t es az RDRt. Mig a RDR egy mestermu, szerintem az LA N az ev legtulertekeltebb jateka. A jatek az elejen erdekes de kb 5 ora utan unalmas (egy ket udito jelenetet kiveve) es csak a vege fele valik igazan erdekesse (kb 15 ora). Tehat igenis megertem az itt levo kommenteloket hogy a csalodasuknak adnak hangot. Az megjegyzem hogy ez nem magyar mentalitas, hanem mindenhol ugyanezt irjak a PC-s kommentelok (pl. Jeuxvideo.com, ign.com, gamespot, destructoid, GT, videogamezone.de). MIELOTT MEGVESZITEK MINDENKEPPEN PROBALJATOK KI (es ne csak 5 percig)!!! (Es igen, tudok angolul, mielott valami cinikus megjegyzi hogy biztos nem ertettem)...
57.
57.
giga321
RDR nek én is jobban örültem volna de ezt sem hagyom ki:D
56.
56.
Darox
#46: Ugyanígy van a Duke Nukem Forever-el is! 14 évig sírnak érte, megjelenik, egyből lehúzzák...
55.
55.
DON GONDOCS
Ahogy a nagykönyvben megvan írva! Először konzolra, utána pcre! Ez ígyvan rendjén.
De jöhetnének az exkluzív címek is.
54.
54.
bledzer
53.
53.
adikas
#48: Ha esetleg valaki elkezdené most a konzolost fordítani akkor meg is lenne,és szerintem PC-re már utána könnyen át lehetne ültetni.
52.
52.
huszti
#46: elnézést kérek mindenki nevében aki meg merte említeni a Red Dead Redemption-t
51.
51.
gagyinho
már egy ideje, köztudott volt, a magyar nyomtatott sajtó is lehozta, várós lesz nagyon :)
50.
50.
simon 555
#49: nekem is de ez szerintem nem okozhat gondot.legalább ebből is tanulsz.
még csak 1 éve tanulok angolt,előtte csak a játékok meg a feliratos sorozatokból tanultam(megjegyzem elég sokat segítettek) és nem félek egy kis kihívástól:) legalább fejlődik a szókincsem.
49.
49.
Goofey84
#48: Hát ez nem jó hír, de kénytelen vagyok várni, mert gyenge az angolom
48.
48.
simon 555
#44: arra a magyarításra még majd várhatsz:D
ha oktober korul megjelenik a játék akkor jövő nyár vége előtt ne igen számíts rá mivel a játékban ha jól tudom rengeteg szöveg van.Ha a GTA4 magyarításból indulunk ki ami több mint 1 évig készült akkor ez is minimum addig fog.
hogy a hírhez is mondjak valamit.
örülök,hogy a PC-sek is játszhatnak vele.még nem vettem meg de tervben van PS3-ra.
47.
47.
headhunter86
#46: Ja engem is felkúr hogy mindenki az RDR-ért sír. Ki nem szarja le, ez egy LA Noir hír. Én sokkal jobban várom ezt mind azt.
46.
46.
KenyeresB
Tipikus magyar mentalitás látom itt is megvan. Semmi nem elég jó. Megjelenik egy hír, hogy lesz LA Noire PC-re. A kommentek 99%-a miről szól? Miért nem az RDR? Nem érdekes?? Dehogynem. Örüljünk annak, hogy a pc-s társaink is tudnak szórakozni ezzel a játékkal. Ennyi.
45.
45.
Quent1n
#44: Az még elég sok idő, de biztos lesz rá :)

Amúgy meg nem tudom mit várnak majd tőle PC-n. A GTA IV után valszeg ez is egy gyengébb konzolport lesz elsőre. Multi nélkül SZVSZ el fog vérezni a boltokba, torrenten fog hódítani inkább, de elég rétegjáték.

Szerintem egy RDR portal jobban járnának anyagilag.
44.
44.
Goofey84
Ez csodálatos! nekem ugyan van ps3, de a gyenge angolom miatt nem mertem megvenni, de ez a remek hír egyben azt is jelenti, hogy lesz hozzá magyarosítás! Legalábbis nagyon remélem
42.
42.
aruha
Na ..sokan ezért sírtak..hát ittvan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...