Final Fantasy ritmusjáték készül 3DS-re

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 6.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix jó iparos módjára az összes bőrt szeretné lehúzni a Final Fantasy frencsájzról, olykor még a legelképesztőbb designeri agymenéseknek is zöld utat adva. Igen, jól olvastátok: a JRPG-k császára ezúttal ritmusjátékként köszön vissza, a japánok talán kajálni fogják.

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Final Fantasy univerzuma egyszer a Guitar Hero nyomdokaiba fog lépni, pedig tényleg ez a helyzet. Ráadásul a dátum is stimmel, mivel nincsen április elseje. A kizárólag Nintendo 3DS-re készülő hordozható Final Fantasy: Theatrhythm a legfurcsább játékok közé igyekszik bevésni a nevét. Teljes joggal.

A japán Famitsu információi szerint egyfajta ritmus-akció címmel örvendezteti meg a rajongókat, hasonlót nem is olyan régen láttunk már a Child of Eden személyében. A játék az ún. chibi művészeti irányt követi, hamisítatlan anime beütéssel - teljes értékű produktum lesz, mégis sokat örököl a régivonalas Final Fantasy RPG-kből.

Természetesen csaták is lesznek, a lehető leggyorsabban kell püfölnünk az érintőképernyőt, a talpalávalót a klasszikus FF zenék teszik teljessé. A történet ismerős karakterek körül mozog, meg kell szereznük a fény kristályát, s ehhez a zene hatalmára kell hagyatkoznunk.

Nem kell megcsípnetek magatokat, tényleg ez történik velünk, és komolyan gondolja a Square Enix. Megérte ma is felkelni az ágyból.

8.
8.
Naridar
Ahelyett, hogy kiadnának egy rendes FF RPG-t (aminek 3DS-es körülbelül nem lenne konkurenciája), erre vesztegetnek pénzt/időt/energiát... ehhez inkább nem fűzök megjegyzést.
7.
7.
NinjaNorb
#5: Lehet hogy van csak Japan OnlyxD
6.
6.
NinjaNorb
#4: Nekem még az FFX nagyon tetszett utána mivel psről áttértem boxra csak a FFXIII tudtam kipróbálni de hát az valami botrányosX)
5.
5.
Mortis
...

Hivatalos ero Visual Novel nem jön esetleg? x)
4.
4.
Sheodon
#3: Nekem erről az jut eszembe, hogy a Vagrant Story sokkal inkább FFXII, mint a FFXII. (A Level 5-ös White Knight Chronicles is sokkal inkább Final Fantasy. De komolyan. Előbb veszem azt elő, mint az FFIX. utáni bármelyik FF-t.)
3.
3.
NinjaNorb
#1: inkább R.I.P. Final Fantasy:( múlt hónapig nem ismertem a lost odyssey-t kipróbáltam és sokall több köze van a final fantasyhoz mint az FFXIIInak:)
2.
2.
AnimeWarlord
Igen! Erre teljes mértékben szükség van!
1.
1.
Sheodon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...