Ghost Recon: Future Soldier - megvan a dátum

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 4.
  • Pletyka
Link másolása
Könnyen lehet, hogy konkretizálódott a Ghost Recon: Future Soldier megjelenési dátuma, csak éppen erről a Ubisoft egyelőre nem tájékoztatott senkit. Az érkezésről a játéküzletek számoltak be, a boltok egyöntetűen cserélték le az eddigi körülbelüli időpontot egy pontosabb márciusira. (Update: A dátum valós!)

Megannyi késés után jövő márciusban révbe érhet a Ghost Recon: Future Soldier fejlesztése, több üzlet - így a GameStop, az Amazon, a Wal-Mart, a Target és a Best Buy is - egy időben adta meg honlapján a játék véglegesnek tűnő megjelenési dátumát, ami nem más, mint március 6. Bár a márciusi időpontra korábban is utalt a Ubisoft, ennél konkrétabbat sosem mondott - most már viszont nagyon úgy néz ki, hogy az új Ghost Reconnak a Mass Effect 3-mal és az XCOM-mal kell felvennie a kesztyűt.

A Ghost Recon: Future Soldierről 2009 januárjában hallottunk először, a játék megjelenését először 2010 elejére, majd 2010 végére, 2011 elejére és legutóbb 2012 elejére csúsztatták el. A jövőbeli haditechnikának is kiemelt szerepet szánó epizód talán a leggrandiózusabb projekt a sorozat történetében, így érthető, hogy a Ubisoft nem akar semmit elszúrni - a játék egyébként Xbox 360-on Kinect-támogatással érkezik, januárban pedig bizonyos üzletek előrendelőinek és a Splinter Cell: Conviction tulajdonosainak bétatesztet is rendeznek. Izgatottan várjuk!

Update: A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a játék március 6-án kerül boltokba.

5.
5.
ReNegAdE
#4: Ezt már most borítékolhatod!;)
4.
4.
JANO
Remélem ezt is lehet majd Co-Op-ba tolni úgy mint az előző részét.
3.
3.
Dragonborn
A MAX PAYNE 3 is ekörül jön vagy nem?
1.
1.
ReNegAdE
Már én is izgatottan várom!Stílusában szerintem a legjobb!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...