Windows Phone 7-tel is irányíthatjuk konzolunkat

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 6.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft heti bejelentései között egyáltalán nem törpül el az a tény, hogy a Windows Phone 7 operációs rendszerrel szerelt okostelefonunk segítségével úgy irányíthatjuk konzolunkat, mint egy sima kontrollerrel. Ezen felül játszi könnyedséggel navigálhatunk az Xbox Live-os tartalmak között is.

A redmondiak nem csupán az új televíziós és filmes partnerek listáját jelentette be, hanem a Windows Phone 7-re érkező új Companion Appot is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az Xbox Live Marketplace-en található tartalmak keresését és irányítását Xbox 360-on.

A telefont használva kereshetünk játékokat, filmeket, zenéket  is - tehát azonnali hozzáférést kapunk a Marketplace-hez. Ezen felül további részleteket tudhatunk meg az éppen nézett vagy hallgatott műsorról, olyan messzemenően, hogy az éppen látott színészről vagy alkotóról teljes körű információt szerezhetünk. Életrajz, korábbi munkáik - bármi.

A Control and Play funkció már inkább a játékosok kedvében jár - ehhez csupán vízszintbe kell forgatunk a telefont és máris egy teljes értékű kontrollerként használhatjuk. Navigálhatunk az Xbox menüjében, azonnali videójátszást indíthatunk és bármit megtehetünk, amit egy Xbox kontrollerrel is tudunk.

Az Xbox Companion App jelenleg még bétafázisban van, "hamarosan" kiadásra kerül a végleges verzió is, ami teljesen ingyenesen tölthető majd le WP7-es telefonunkra.

14.
14.
Phyisikus
Látszik, hogy itt senki se látott még WP7 et :D:D Láttom az egyik kommentelő egy Androidal veti össze. Neki külön gratulálok. Egy nyílt és egy zárt rendszert összevetni..ez igen! Te aztán vágod a témát fátter!
13.
13.
lacy8
Sztem egy fos ^.^ Ezek a négyzetek meg minden elég nyomin néz ki bukta lesz ez is...
9.
9.
randall13
Hát, fészbúknak sincs sok értelme mégis használják egy páran.
6.
6.
Gykrizsi
Nekem Xbox-om van de nem értem. Mi értelme ennek. Pl. Iskolában ülők és megnézem van -e fent új demó, vagy hogy milyen acsit is szereztem meg tegnap. ***** fölösleges. Ha már úgyis ***** sok pénzt és időt akarnak, ***** fölösleges dolgokba fecőlni, akkor mit tom én adjanak helyete ingyen MS pontot, annak legalább lene értelme. Sziasztok
3.
3.
thernielle
Rohadt nagy találmány, próbáljátok ki androidon a youtube remoteot. Márhogy ezzel ööö igazából azt akartam mondani, hogy akkor most akkor ezzel most feltalálták a spanyom viasztot? :)
1.
1.
Kyuubi
Eddig nem tudtam hogy mi hiányzott az életemből... és még most se tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...