GoldenEye 007: Reloaded - startra kész előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 29.
  • Videó
Link másolása
James Bond emlékezetes, Wii-n tett kalandja is az ölünkbe hullik hamarosan, hiszen az Activision a jövő héten kiadja a GoldenEye 007 felújított változatát. A feszes, retro-kampányon kívül online porcióval kecseget a produktum. Launch trailerünk is van belőle.

Habár már nem Pierce Brosnan sármos fizimiskája köszön vissza a GoldenEye 007 remake-ben, hanem Daniel Craigé, így annak szögletes állszerkezetének köszönhetően jó pár poligonnal kevesebb arcmodell kerülhet a játékba. Ki tudja, talán még a sebességnek is jót tesz majd. A viccet félretéve a játék Wii-n már megjelent, a jövő héten kapjuk meg az xboxos és a PS3-as változatot, mely a magvas, régivonalas kampányon kívül különálló MI6 Ops küldetéseket is tartogat majd. Négy játékos nyomulhat egyszerre osztott képernyőn, 16 pedig online meccseken. Számos térkép, fegyver és karakter áll rendelkezésünkre - több mint a Nindendo gépén -, szóval ha úgy tetszik, ez lesz a legkomplettebb kiadás.

16.
16.
goblinfing
#15: Nem akarok okoskodni mert sose golden eye-oztam de ez alapból nem James Bondos cucc?
15.
15.
Macifasz
Árulja már el nekem valaki, hogyha ez a Goldeneye, akkor miért van benne két, régebbi Bondból is főellen? A duci, öltönyös sapkás kínai pl. a Goldfingerben volt benne.
13.
13.
drat576
Imádok mindent ami James Bond, szóval ez nekem kötelező lesz :)
12.
12.
SütiMester00
n64-en az egyik legjobb játék volt anno. :)
11.
11.
vortel
csak azt nem értem miért kellett brosnan-t craig-re cserélni?? a régi 007 filmekben se cserélik ki a bond karaktereket digitálisan csak mert már nem ők az aktuális bondok... ehez a történethez brosnan karaktere tartozik, minek kicserélni? teljesen elveszti a hangulatát ezáltal a történet... azt rendben, hogy ha kijön egy új játék, akkor az épp aktuális bond karakter legyen benne, ez tiszta sor. de én anno még moziban láttam 12 évesen a goldeneye-t, gyakorlatilag az első mozifilmem volt, majd toltuk is rendesen a kölcsönzőben haverokkal az N64-es verziót, és nekem ez akkor lenne az igazi ha brosnan karaktere lenne benne mint bond. csak nekem böki ez a csőrömet??
10.
10.
Hubert Cumberdale
#8: Bf3-ban is eltűnnek a hullák... pl. meg stb.
8.
8.
LnB
#4: Deus Ex se a legszebb játék se a Mafia mégis a legjobbak :) Na de ez? Egyébbként néztem az első gameplay videókat, ahol bemutattak egy pályát, és ott lelötte az embert, annak meg eltünt a hullája, meg ilyenek szal nem ebből a videóbol ítélkeztem :D
5.
5.
Falcon
Hát nem is kérdés hogy be fogom szerezni!Ez nagyon király!
4.
4.
frankek
hát nektek vmi bajotok van... tudjátok mit? akk ne is játszatok húzzatok ki valóságba menjetek ki afganisztánba és ott osszátok az észt majd ott kaptok szép élethű grafikát idióták

nem készülhet minden játék Frostbite 2 vagy Cry Engine 3-al
2.
2.
LnB
DE csúnya istenkém.. mint a cod2 :)
1.
1.
metercsiken
Látványra nem túl szép!
Egyébként el lehetne szórakozni vele.( ha nincs más ) : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...