Assassin's Creed: Revelations - ilyen a Sentinel

  • Írta: InGen
  • 2011. november 15.
  • Videó
Na, milyen nap van ma? Igen, az a nap, amikortól meg lehet már vásárolni az Assassin's Creed legújabb részét, az Ezio és Altair történetét lezáró Revelationst. Az őszi szezon legkeményebb játékmegjelenéseivel telített hetet tehát egy igazi nagyágyúval kezdjük.

Megvolt a launch trailer is, a multiplayerből azonban úgy látszik, még nem kaptunk eleget. Legalábbis a Ubisoft így gondolja, hiszen most bemutatott egy előzetest, mely kifejezetten a Sentinelre fókuszál. A Sentinelt kis korában vették fel az Assassinokhoz, de később mégis elárulta a rendet, s a templomosokhoz csatlakozott. Így - habár a templomosoknál van - rendelkezik olyan trükkökkel és eszközökkel, mint az orgyilkosok.

23.
23.
Bré
#7: ha jól értesültem pc re november 29.ke a kitüzött megjelenési dátum nagyon várom igaz h csak karácsonyra lesz meg velósznüleg és ajd nyomkodhatom az alt tabot h egyszerre játszhassak SW-vel + AC-vel :D
22.
22.
Yetikee
#21: megnéztem jobban a dolgot, és igazad van csak összezavart itunes-ban hogy mindegyik szám alá Revalations volt írva nem pedig az előző részek címe. : )
21.
21.
arhatati
#20: Amit a játékhoz adtak? Az enyémen éppenséggel az előző részek zenéi vannak.:-)
20.
20.
Yetikee
am zenére visszatérve, a CD-n csak Revalationos zenék vannak. :/ De már a collector's a kezemben szóval indulhat a móka .P
16.
16.
giga321
15.
15.
arhatati
#9: Amikor bent a lemez, ahonnan indítanád ott lesz egy buborékban az egy. (a revelations alatt) Onnan kell elindítani és akkor elkezdi telepíteni:-)
12.
12.
robi009
#10 én 5kor vettem át a futártól , a kibontásnál majdnem ejakuláltam
9.
9.
robi009
ha valaki elmondaná hogy hogytudom beinditani az AC1-et a ps3mas kiadásba azt megköszönném :D
7.
7.
orcsestra
Egy kicsit tudatlan vok! Mikor jön ki a játék Pc-re?
6.
6.
renato999
Most értem haza edzésről, és szerencsére megjött a játék, pár perc és megérkezik vele a muter !!
5.
5.
gustaved
4.
4.
Richi12
potenciál az van de ember aki rendesen megcsinálná meg normális stúdió mögötte az nincs mert szerintem egy két filmen kívül a sony nem csinált értékelhető darabokat és most neki adták a filmes jogokat de volt is nemrég erről egy hír itt!!!
3.
3.
altF4
Szerintem egy jó forgatókönyv író meg egy jó rendező az AC-ből egy elég jó filmet össze tudnának hozni.Van a sztoriban potenciál.
2.
2.
dave280
A Revelations- nek is jó lesz, mivel ugyanaz az úriember komponálja a zenéket. ;)
1.
1.
altF4
Tudom nincs sok köze a hírhez, de az AC 2-nek milyen jó zenéje volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...