Trine 2 - közös játék PC-n és Mac-en

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 24.
  • Hír
Link másolása
Crossplatform cím lehet a Frozenbyte oldalnézetes platformjátéka, mivel a PC-n és a Mac-en játszók közösen nyomulhatnak a játék kooperatív módjában. A stúdió ezzel nagy szakadékot lép át a két tábor között, vége az ellenségeskedésnek, mivel a közös móka nagyon ígéretesnek néz ki.

A Shack News beszámolója szerint könnyebb megtalálni a hangsúlyt két relatíve hasonló platform között, mintha homlokegyenest eltérő szokásokkal rendelkező játékosokat hoznának össze - mint tette azt a Valve a Portal 2 kapcsán. A Steamen előrendelők már hozzáférhetnek a Trine 2 bétájához, s most elérhető a kliens az Apple gépeihez is, így bárki kipróbálhatja, hogy miként működik a kooperatív mód a két tábor között.

A Frozenbyte végülis egy régóta feldobott labdát csapott most le, mivel a Steam eléggé nyitott platform ilyen szempontból, kézenfekvőnek tűnt a PC-sek és a Mac-esek összeeresztése. Ha játék gyűjtői kiadása mellett döntesz, akkor még a legendás első részt is megkaphatod - a Trine 2 három játékost támogat legfeljebb, és december folyamán jelenik meg PC-re, Mac-re és PSN-re.

10.
10.
Quent1n
Kötelező vétel bár most a forint miatt annyira nem éri meg szvsz steamen venni.
8.
8.
daenath
A gyer platform felhozatalbol ez egy igazi gyogyszem, kotelezo vetel a stilus szerelmeseinek :)
7.
7.
Cooper911
Az 1 is nagyon tuti volt, szerintem ez is az lesz.
6.
6.
kalandorklubbja
ezt még én is megveszem... Cuppak nincs kedved esetleg coopzoni steamen?
5.
5.
Cuppak
Trine 1-t 5-6x kitoltam, ez se lesz máshogy. Olcsó és minőségi cucc.
4.
4.
kalandorklubbja
Bakker az ilyen kis tökömjóska kiadók mint ez az atlus olyan fasza gameket tudnak kiadni, kevés de többnyire fasza minőségi anyag. Ráadásul ez a Trine is baromira jó, remélem jól fog menni a szekér, és sok hasonló minőségű produktumot dobnak piacra, hasonlóan jó árért. Hajrá Atlus! :D
3.
3.
Dercsi
És nem lehet azt mondani hogy drága lesz, 13 euró! Persze ez sem ingyen van...de aki játszott az elsővel azt tudja hogy megéri ezt a pénzt! És ha jól tudom magyar nyelvű felirattal lesz kapható!!!!
2.
2.
kalandorklubbja
EZ EGY KURVA JÓ JÁTÉK!!!!!!!!!!!!
1.
1.
randall13
Vége az ellenségeskedésnek? oO PC és Mac között volt valaha is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...