Megérkezett a 4.00-s PlayStation 3-frissítés

  • Írta: InGen
  • 2011. november 30.
  • Letöltés
Link másolása
Hogy az állítólag készülő, sőt már bétafázisban leledző átalakított PlayStation Network mikor érkezik - ha érkezik egyáltalán -, arról továbbra sincs információnk. Az azonban biztos, hogy a legújabb, 4.00-s verziószámú PlayStation 3-frissítés már elérhetővé vált, bekapcsolás után indulhat a frissítés.

A Sony hivatalosan is közölte, hogy megjelent a PS3 4.00-s firmware update-je. Hatalmas változásokra nem kell számítani, a frissítés célja, hogy felkészítse konzolunkat a PlayStation Vitával történő együttműködésre.


Ennek keretein belül a majdani Vita-tulajdonosok tudnak zenéket, fotókat és játékokat másolgatni a két gép között, lementeni a Vitán tárolt adatokat, valamint a PS3-on keresztül frissíteni a kézikonzolt, amire akkor lehet szükség, ha nem rendelkezünk sem Wi-Fi-, sem pedig 3G-s kapcsolattal.

Ezen kívül a PS Plus-előfizetők kapnak egy lehetőséget, melyben testreszabhatják, hogy milyen adatokat szinkronizáljon éjszakánként a konzol, továbbá a felhasználók szűrhetik a beérkező friend requesteket és üzeneteket, ami talán tényleg a megújuló PlayStation Network egyik előszele lehet.

4.
4.
ReNegAdE
Már reggel megérkezett!
3.
3.
samatagrav09
2.
2.
Dogmatix
én most frissítettem 4.00-ra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...