Call of Duty: MW3 - a noob és a veterán visszatér

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 2.
  • Videó
Link másolása
Hatalmas sikert aratott a Call of Duty: Modern Warfare 3 élőszereplős reklámja, melyben Johah Hill és Sam Worthington, azaz a noob és a veterán igyekeztek (nem) lebontani New Yorkot az oroszok elleni összecsapásban. Most itt a legújabb reklám kevesebb akcióval, de több humorral.

Megvan az a jelenet az első részből, mikor a noob a felhőkarcolóból lövöldöző mesterlövészt nemes egyszerűséggel úgy intézi el, hogy nyakon lövi egy RPG-vel? Az eredeti változatban félénken megjegyzi, "talán jobb lett volna a kést használni", most viszont hosszas okfejtésbe kezd, ami végül odáig fajul, hogy az érzelmi analfabéta veterán szemére hányja, amiért sosem ismeri el a munkáját. Zseniális, a megnézése egyenesen kötelező!

17.
17.
ribizly
#14: Sziasztok!

Egy kicsit elgondolkodtam, hogy hova írjam a kommentemet, de végül ide kerül. Na szóval. Az MW1 és MW2 önmagában teljesen rendben volt. Igazából az MW2-ben volt annyi újítás, ami simán elvitte a hátán. A Black Ops szerintem egy kiváló játék. Van benne újítás, a fegyverek hangja, a pályák stílusa stb. egy egészen más élményt nyújt, mint az MW sorozat, csupán a multi ami az igazi CoD feeling-et adja. Persze ez nem azt jelenti, hogy hibátlan a játék, de egy kicsit legalább más volt (nekem élvezetesebb). Na és akkor kanyarodjunk vissza az MW3-ra. A single rendben van, hozza azt, amit vártam. A Spec Ops eltekintve attól, hogy alig lehet lenyomni egy missziót is, mert keresztbe fagy az egész. Ellenben a classic multiplayer egy rakás... Még ha attól eltekintek, hogy nem kellenek új hangok, és nem érdekel a grafika (amivel speciel én meg vagyok elégedve), akkor sem tudok eltekinteni attól, hogy a pályák egészen egyszerűen fos módon lettek megtervezve. Nincsen semmi, ami miatt megmaradna akár az egyik is, hogy "úúúúhhh az XY pályán mekkorát nyomtuk". Szóval nekem egy hatalmas csalódás ez az "új" CoD. Gyakorlatilag azt fogom ezzel én is csinálni, mint az egyik nagy CoD-os haverom: kipörgetem 80-as szintig (ha már megvettem) és utána vissza a Black Ops-ra és mellette BF:BC2 és BF3.
16.
16.
jszili32
#14: Kurvára nem költöm el a pénzem szarra, de ha meglenne akkor sem huznám le hanem eladnám!
A BF3-at szivesebben venném meg, csak az a gond hogy nincs mire...
15.
15.
Motörhead
#14: Nálam kölcsönben van ez a trágya mw3,csak azért nem húzom le mert eldugulna a wc.
14.
14.
Czaky
Szerintem, ha megvetted, és nem teszik akkor húzd le. De ha azt se tudod mi ez csak hallottad hogy kőkori enginen megy megy, más emberek azt mondták, hogy ugyanaz mint az előző CoD, akkor pofa be én se húzom le a BF3 at mert nem tudom milyen.
13.
13.
jszili32
Most komolyan, ennek a reklámnak mi az értelme!?
12.
12.
aludttej
Aki azt monjda az mw3ra hogy szar, azt nem bf-esnek hívják hanem realistának :D
10.
10.
giga321
Az a fej worthingtonnak XD. Egyszerűen nem tudja elhelyezni a gyereket sehova.XD
8.
8.
Zakkantable
Minek cinkelitek?Minek nézed meg ha nem szereted a játékot én sem nézek és nem is írogtok a Battlefield 3 hoz!
5.
5.
Gamer
Istenem mekkora hír, mindjárt összevizelem a nadrágomat, már a Cod reklámját is reklámozzák, besz@rás, kell a vevő majd a sok gagyi dlc-re.....
4.
4.
Scoo
Nem rossz, nem rossz, de meg se közelíti az elsőt. Aki viszont tényleg röhögni akar az ezt nézze meg:

http://www.youtube.com/watch?v=AEUULIs_UWE&feature=share
3.
3.
jszili32
Tök jo...föleg, hogy nem tudok angolul.
2.
2.
Bré
Egész jó volt xDDD de az első jobb volt :) így suli után azért jól esett :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...