VGA 2011: A PlayStation 3-exkluzív játék teasere

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 4.
  • Teaser
Link másolása
Ahogy azt korábban megírtuk, a Video Game Awards során egy PlayStation 3-exkluzív játékot is be fognak mutatni. Korábban új God of Warra és a Smash Bros.-hoz hasonló Title Fightra tippelt a közvélemény, azonban az új teaser ezekre a találgatásokra némileg rácáfol. Mutatjuk azonnal.

Az új teaser ugyanis láthatóan teljesen más vonalon mozog: a híradókból összevágott anyag középpontjában valamiféle fertőzés áll, aminek köszönhetően a beáll világvége-hangulat, az emberek fosztogatnak, a rohamrendőrök százával próbálják megfékezni a tömeget. Határozottan nem God of War, de még csak nem is Title Fight, valami másnak tűnik inkább - találgassunk, mi lehet az, és ehhez a teaser végén látható honlapon se felejtsétek el megnézni a másik videót!

16.
16.
Yanez
#11: Hiába lerágott csont a téma,nem az a lényeg.Mert vannak akik a szarból is tudnak jó játékot csinálni!Nekem mondjuk bejön a téma,de majd meglátjuk a továbbiakban mi lesz.
14.
14.
danez11
#8: na az szép lenne :D
és a trailer alapján semmi sem kizárt

a másik tipp persze a DN
11.
11.
Vopesz
Lehet ez valami free roam Walking Dead, I'm Legend koppintás lesz. Ami mondjuk nem baj, mert olyan játék nincs. Mondjuk nekem meg ps3-am nincs, úgyhogy ne legyen igazam, mert épp elég elviselni, hogy nem Unchartedezhetek (de szép szó).
10.
10.
Tibi
Először azt hittem hogy Marabunta-The Game xD
Utána megértettem, hogy a gomba a lényeg...
9.
9.
kopic
A VGA-t élőben lehet majd nézni ? És ha igen, akkor magyar idő szerint hány órakor ?
8.
8.
sch083
Resident Evil 6 only on playstation.
7.
7.
M.invisible
#6: Meg ugye akkor már az is kérdéses, hogy miért Last of Us a címe? Mégha munkacím is. Ebből egy dologra lehet következtetni, hogy valami túlélős cím lesz. Bár az is kérdéses, hogy van e értelme a túlélésnek, ha tényleg Te vagy az utolsó?
6.
6.
roli33
#5: Igen, azóta már én is megnéztem, és tényleg, a lényeg ez a gyilkos gomba. Megfertőzi a hangyát a vírus, aki belepusztul, majd kinő a fejéből a gomba, és a szél továbbviszi a fertőző gomba spóráit...
Ájjáj mostmár tippem sincs milyen game lesz ez. Szerintem nem Dead Nation folytatás. Azt nem reklámoznák előre úgy, hogy "hihetetlen exkluzív".
5.
5.
ZsupiDav
Érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=XuKjBIBBAL8
(Forrás: playstationcommunity - Ottto)
4.
4.
_Tappancs_
#3: Sajnos igazad van..A két videó ugyan olyan..:S Csodás bejelentés:S
3.
3.
tundra
Lefogadnám hogy a Dead Nation folytatása, mert annak is ilyen intrója van.
2.
2.
roli33
Valami új címnek néz ki...De ha új cím lesz, azt miért nem fogjuk elhinni? :D
Egyébként érdekes, főleg a másik videó. Mondjuk nem sokat mond, egy hangyán mi is lenne olyan érdekes, de a végén a háttérben valami megmozdul. Na az biztos jelent valamit :D
1.
1.
ReNegAdE
Ez biza tényleg nem God of War!Többet is mutathattak volna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...