Lecsaptak a csalókra a Modern Warfare 3-ban

  • Írta: InGen
  • 2011. december 14.
  • Hír
Link másolása
A PC-s multiplayer játékok esetében mindig is komoly gondokat okoznak a csalók, akik nem csak jogtalan előnyökhöz jutnak, de ezzel lerombolják más játékélményét is - elvégre, nem kellemes dolog, ha három falon keresztül a pálya másik végéről lőnek le.

Éppen ezért az Activision és az Infinity Ward eléggé komolyan veszi a csalók megbüntetését, aminek eredményeképp a napokban többeknek is bevillant a kellemetlen felirat, miszerint 5000 napra bannolták a hozzáférésüket a játékhoz.


A szám nem elírás, valóban közel 14 évre szól a tiltás, ezt Robert Bowling is megerősítette az Activisiontől: ez gyakorlatilag permabant jelent.

24.
24.
trener111
Sziasztok tudom nem ide kéne írni ezt a kérdést ,de másüve nem tudok írni..új vagyok itt ... na szóval ez a gép vinne ezt a játékot?


CPU:AMD Athlon 2 p320 Dual-Core 2,10 GHz

RAM:3GB

VGA:AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4200

Előreis köszönöm...
23.
23.
Hubert Cumberdale
#10: A codról beszélünk nem? Ha egy üres DVD lenne a tokban, akkor is megvennék, akkor ez mér tántorítaná el őket, hogy megvegyék még egyszer. Nem mindenhol egy negyedfizetés a játékok ára.
22.
22.
Hubert Cumberdale
#21: Nem hinném, hogy csak a profilját bannolják, annak nem lenne sok értelme. Valószinűleg a CD kulcsot
21.
21.
Mathia$
#10: csinál egy új profilt oszt jónapot! :D

#4: Ez hülyeség, úgy szét lehet hackelni mind boxon, mind ps3-on mint az állat!
JTAG, GTAG másik gépen meg CF és kész.
19.
19.
ribizly
#9: Nem értem miért kell azt írni, hogy "el vagy tévedve", amikor nem írtam semmi konkrétumot, csak feltételezést: "Azt el tudom képzelni, hogy a VAC-ot használó többi game sem enged majd multizni...". Légy szíves tanulj meg olvasni, vagy ha az már megy, akkor értelmezni. Köszönöm.
Ettől függetlenül (hogy válaszoljak is valami értelmeset), ha csak az adott játékra szól, akkor viszont nem annyira nagy dolog a ban, hiszen már lehet orosz kulcsot szerezni viszonylag olcsón. Úgyhogy valószínűleg, aki eddig cheat-elt, azoknak egy része sajnos még vissza fog térni új megoldásokkal és tovább keseríti a rendes játékosok életét... :(
17.
17.
adriano28
16.
16.
Berencsit
#15: *Hackerek
*parasztok

1x újraírtam, és elfelejtetem azt a részt átírni... ;)
15.
15.
Berencsit
#12: jaja, ezt már én s halottam. :D

Én is rohadtul utálom a csalókat... főleg mikor anno még nagyon régen, 1.6-osztam (csé) és azok a köcsög speed Hacker, meg wh-s parasz, minden szerveren feljöttek.
de szerencsére ott feltalálták a destroy bann-t. :D jobb szervereken alkalmazták is. ;)
14.
14.
MoRT2195
#12: Ezt a hülyeséget hol olvastad?
13.
13.
Hardy
Minek csalnak? Azért, mert szarok ha meg nem megy a játék ne játszd ennyi, de csaló szarok úgy is mindig maguknak adnak igazat. :)
12.
12.
Bisur1996
De az viszont tény, hogy az Activision meg a Valve, 2012 Dec 22-én az összes COD ban-t feloldja, mondván "ha mégse lenne világvége". És ez nem vicc... tényleg!
11.
11.
MoRT2195
Amúgy nem tudom milyen PC-ről beszéltek, ez az 5000 napos ban xbox 360-on történt...
10.
10.
felegyi
Nekik továbbra is az az üzlet ha minél többen játszanak neten, nem hinném hogy saját maguk alatt vágnák a fát ha bann után nem jöhetne vissza a member... most őszintén, ki venné meg újra a játékot csak mert kibannolták?
9.
9.
Rapid
#6: El vagy tévedve. A VAC ban az adott játékra szól, nem a Steam account-ra.
8.
8.
#7: Hát igen, ezt hívják úgy hogy szívás :) Legközelebb kétszer is meggondolja hogy csalással idegesíti-e a többieket online. Ha megéri neki, akkor hajrá...
7.
7.
ribizly
#6: Azért ez nem teljesen így van ám. Attól még, hogy a játékból ban-olnak nem jelenti azt, hogy a steam-account-od megy a levesbe. Szépen néznénk ki, ha mondjuk csalok, kivág a VAC és onnantól akármim van az account-ban azzal nem játszhatok. Azt el tudom képzelni, hogy a VAC-ot használó többi game sem enged majd multizni, de ez már részletkérdés... Ami viszont kellemetlen: szeretne újra játszani (persze már innentől tisztán), akkor bizony újra meg kell venni a játékot, csinálni egy új account-ot és mehet. Azért ez viszont annyit jelent, hogy újabb X ezer HUF és indulás 0-ról. Ami mondjuk igencsak kellemetlen ám... :D
6.
6.
DzsungelCsirke
#2: Új account? Emberek, a Steammel van összekötve a játék, ami azt jelenti hogyha a Valve csaláson kap akkor az egész Steam profilodat kibannolja a picsába :D És csinálhatsz te újat, de akkor oda az összes játékod ami rajta volt.
5.
5.
Elyas
#4: azért mert a COD 6 ot azért vádolták mert PCn rengeteg volt a csaló(ami igaz is volt) így tájékoztatták a rajongokat
4.
4.
Donpedro
Azt nem értem, hogy ezt miért verik nagy dobra? Konzolon csak boostolók vannak mint "csalók", őket statisztikázással játszi könnyedséggel kiszűrik, PC-n meg ott a VAC. Ennyi erővel ki lehetne rakni azt is, hogy a PB havonta mennyi csalót bannol egyes PC-s játékokban.

Régi szép idők amikor még hardverkulcs alapján bannolt a PB...
3.
3.
g.man580
#2: "Oké hogy csinál egy új accountot de akkor megint 0-ról indul, és nem is fog csalmi mert megint bannolják."---Amivel az Activision és az Infinity Ward el is éri a célját! :D
2.
2.
menjapipaba
#1: De itt nem csinálhatja azt.
Oké hogy csinál egy új accountot de akkor megint 0-ról indul, és nem is fog csalmi mert megint bannolják.
1.
1.
LiMiT
Hol leszünk mi már 14 év múlva... :) Szép hosszú idő. Meg is érdemli az aki csalt. Sosem értettem hogy mi a fene olyan szórakoztató abban hogy például aimezik a srác(automatikusan ráhúzza a célkeresztet az ellenfél fejére(általában), recoil nulla) meg e mellé még a wallhack is társul. Én is voltam nagyon fiatal de még sem láttam értelmét, szóval ne gyertek azzal hogy a kis vérpistike gyerek még és így akar bevágódni. :)

Egyébként egyszer egy havert is bannoltak League of Legends-ben... 3 és fél évre :D Fogta magát, csinált egy új accountot és kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...