A PC-s modokkal is működik a mobilos GTA III

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 4.
  • Hír
A Grand Theft Auto 3 megjelenésének tizedik évfordulójára készült el pár hete a játék tabletes és okostelefonos verziója. Persze még mindig a PC-s program bizonyul a legteljesebb változatnak, köszönhetően a szép számú rajongói modnak; most már a mobilos GTA III-mal is működnek ezek a kiegészítések.

Az év végén iOS-re és androidos eszközökre is megjelent a PS2-es korszak nagy klasszikusa, a Grand Theft Auto 3. Sőt, tudtátok, hogy rengeteg, a PC-s verzióhoz készült moddal kompatibilis az érintőképernyős verzió? Ráadásul teljesen legális művelettel frissíthetjük a meglévő alkalmazásunkat, még jailbreakelni sem kell a telefonokat és a tableteket.

Új autót vagy teljesen átszabott Liberty Cityt szeretnél? Semmi gond, a Tech ERRA és az XDA készített egy komplett útmutatót, így ha kedvet érzel arra, hogy a PC-s éra legkedveltebb modjait a mobileszközökön is kipróbáld, rajta - minden adott a sikerhez!

6.
shooter1234
#4: Én is az ő kommentjével jártam így, most mikor ismét idekattintottam, hogy elolvassam az új hsz -eket. xD
4.
goliczaalpar
Én a te átszabottadat olvastam átbaszottnak és így azt olvastam, hogy az átbaszottat átbaszottnak olvastam, mondom, wow, itt valami van, aztán leesett. :))
3.
TJJJ
Az átszabottat átbaszottnak olvastam először, hajjaj, itt valami probléma van. :D
2.
shooter1234
Ja, ez nekem sem hír, 4-5 napja néztem utána, hogy lehet -e moddolni.
1.
X360_FaNbOy
Már megjelenés napján volt magyarosítás androidra :D (a PC-s)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...