Részletek a Dragon Age animációs filmről

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 2.
  • Hír
Link másolása
Nem róhatjuk fel az EA-nek azt, hogy nem használja ki a Dragon Age brandben rejlő lehetőségeket. Nézzük csak: van ugye a játék, társasjáték, könyv, képregény, minisorozat, s most egy animációs film meséli el a játék világában játszódó új kalandot, a Dawn of the Seekert.

A Dragon Age: Dawn of the Seekert még 2010-ben jelentették be, s nagyrészt titokban készülgetett a Funimation berkeiben, ami az animációs műfaj nagy öregjének számít. A történet Orlaisben játszódik, ahova a Dragon Age: Origins egyik DLC-jében már ellátogathattunk, a főszereplő pedig nem más, mint Cassandra, a második videojáték egyik meghatározó és szépséges hősnője.

A Dragon Age-univerzum szerencsére eléggé kidolgozott ahhoz, hogy egy ilyen egész estés rajzfilm is megálljon a lábán. Mike Laidlaw, a BioWare fejese szerint, amikor kidolgozták a sztorit, elsőként Cassandrára gondoltak, így a hölgy egyik korai kalandját élhetjük át benne. S ki tudja, lehet, hogy meg is válaszol majd egy korábban feltett kérdést is.

A Dragon Age: Dawn of the Seeker tavasszal lát napvilágot DVD-n és Blu-rayen.

15.
15.
siedrenn
Tudtommal nem volt olyan DLC, amiben el lehetett volna menni Orlais-be. Nevezzétek meg kérlek, ha mégis tévednék.
14.
14.
drat576
#13: Mért, mondta valaki az ellenkezőjét?
13.
13.
Bré
#12: Tudtommal az Awakening magyarán Eszmélés nem orléziában hanem szintén fereldenben játszódik Howe Arl birtokán
12.
12.
drat576
#9: Az csak egy DLC, teljes értékű kiegészítő csak a DA1-hez készült - Awakening címmel.
11.
11.
leviske
Még mindig nem értem, hogy miért nem a DA: O motorját használták. Arra alapozva már készült igazán minőségi minisorozat.
10.
10.
adikas
Jobb lett volna mondjuk Morrigian megfilmesítése.
9.
9.
IceColdKillah
Az a kiegészítő a Mark of the Assassin volt, és a DA 2-höz jelent meg! Nekem máig kedvencem a DA 2!!! Kíváncsi vok erre az új filmre, lesz@rom a minőségét! A lényeg a történet!!!!
8.
8.
metercsiken
Nekem tetszik ez a fajta animáció!
Legalábbis néha jó ilyeneket is nézni!
Ha megjelenik a "film" mindenképpen megpróbálom beszerezni!
7.
7.
alex512
Nem rossz, nem rossz, de pl sztem ez a fajta animációs technika talán a legrosszabb amit manapság használnak. Annyira műanyag hatásuk van a szereplőknek, hogy elrontják az egész filmet. Tudom h manapság az animáció a menő, de igényesebb technikát is lehetett volna választani. A Dead Space 2. animációs filmjének egy része is így készült és mit ne mondjak, a szememet szúrtam volna ki azoknál a jeleneteknél, annyira okádékul néztek ki. Tudom h manapság Japánban is így készítik a nagy animációs filmeket pl. Vexille, de akk már rajzolják inkább kézzel, vagy legyenek igazi CGI filmek. Ettől függetlenül a maga a film jónak ígérkezik, a Dragon Age-hez kevesebb nem is lenne méltó.
6.
6.
balint23h
#2: Az maximum kiegészítőnek ment volna el, bár még a Dragon Age 1 kiegészítője is tartalmasabb volt mint a Dragon Age 2. Azért érdekes, hogy a kritikusok sehol nem merték lehúzni...
5.
5.
taranis
Ez tetszik. :) És milyen jó kis csaj. :)
4.
4.
drat576
#2: a 2 tényleg elég gyenge lett, de az első részt imádtam
3.
3.
Moldren
Hmm, rosszabbra számítottam.
2.
2.
giga321
A 2-ővel játszottam , nekem nagy csalódás volt.
1.
1.
Senshi
Kíváncsian várom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...