A Warrior's Lair köszöni szépen, jól van

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 3.
  • Hír
Link másolása
A korábban Ruin címet viselő Diablo-klón továbbra is fejlesztés alatt van, nem voltak igazak a múlt héten felreppent pletykák, miszerint a játékot törölték volna. Arról van szó, hogy a Vitára és PS3-ra érkező akció-RPG csupán fejlesztőcsapatot váltott - erősítette meg a Sony.

A Sony bejelentette, hogy a Warrior's Lair továbbra is fejlesztés alatt van, és nem igazak a törléséről múlt héten felreppent szóbeszédek. Mindenesetre a nyakunkat tennénk rá, hogy a kezdetben Ruin címet viselő produktum körül gondok adódtak, erről tanúskodik az a tény, hogy a játékon dolgozó Idol Minds már letette a lantot, és a munkálatokat a Sony San Diego-i belső csapata fejezi be.

A japánok nem fűztek magyarázatot ahhoz, hogy erre a radikális lépésre miért volt szükség. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy minőségi problémák adódtak. A Warrior's Lairt a tavalyi E3-on jelentették be, a Diablo-szerű RPG egyik nagy érdeme a közösségi funkciókban rejlik. A PlayStation Vita mellett PS3-ra is megjelenik majd valamikor a jövőben.

2.
2.
Nebuloid
OFF: amúgy azért LOL, hogy még a fejlesztők sem kapnak HDMI kimenetes konzolokat, még itt is videózni kell a projektorra.
1.
1.
DON GONDOCS
Dungeon-Diablo vita, ez kell, csak legyen benne sok fegyver.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...