The Witcher 2 - az előző rész tartalmából

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 4.
  • Videó
Link másolása
Hasonlóan a múlt heti kedvcsinálóhoz, ismét egy véres és művészien megkomponált animációs videót kaptunk a CD Projekt RED-től, melyben összefoglalja a The Witcher első részének eseményeit. A konzolosoknak érdemes figyelni rá, elvégre az ő platformjukon kimaradt ez az epizód.

Ríviai Geralt múltjában lehetnek sötét foltok - mit tett eddig a szörnyvadász, kiket szabadított meg a gonosztól? A CD Projekt most egy összefoglaló animációs filmmel kedveskedett nekünk, mely a The Witcher első részének történéseit fogalja össze. Xboxosok számára mindenképpen érdemes megnézni, mivel Geralt jelleme bontakozik ki előttünk, s mikor nekiveselkedünk a második résznek, már barátként üdvözölhetjük. A The Witcher 2: Enhanced Edition április 17-én érkezik.

9.
9.
kopic
#8: Felvilágosításként.
8.
8.
kopic
#7: Tényleg ? Nem is tudtam!:)
Ez a videó inkább a boxos tulajoknak szól.
7.
7.
dabbaska1000
wáuuu!!De ez már rég megjelent..
6.
6.
l4cyk4
#4: SPOILER
Az Assassin's of Kings-ben kiderül kik vagy mik is a vadak csak épp a céljaikról nem tudunk semmit. A vadak egy másik dimenzióban élő tünde faj, embereket rabolnak el Geralték dimenziójából, hogy miért az nem derült ki a második részben sem.
5.
5.
Raatkainen
#4: Ja, és se értettem meg pontosan mindent Vadak valódi hátteréről(leszámítva azt, amit kódex leírt).
A két játék történetében igazából az a legmegdöbbentőbb, hogy Geralt ahova beteszi a lábát, ott tényleg pusztulást hagy maga után(függetlenül akaratától).
4.
4.
KENKILL
Hát eléggé hiányos volt a videó nagyon sok szempontból, azért egy komolyabb háttérismeret nem árt ha mindent érteni akar az ember.

SPOILER
Például Alvin ebben a videóban teljesen kimaradt, de a vadak is, és hogy tulajdonképpen miért üldözték Geraltot. Na meg ott a második rész ami tuti tele lesz kérdőjelekkel. Például előveszik Yennefer-t akit nemhogy az elsőben, de még a másodikban sem mutatnak be, szóval aki nem olvasta a könyvet annak fingja sem lehet arról, hogy ki az. Speciel én még most sem értem teljesen a háttérsztorit.
Mert addig oké hogy Geralt meg Yennefer elmentek valamilyen szigetre, ahonnan Yennefert elrabolták a vadak. Mellesleg itt is sok a kérdőjel, kik a vadak tulajdonképp és miért kellett nekik a varázslónő? Aztán Geraltot hasba szúrják és midnenki halottnak hiszi. Aztán valahogy mégis felbukkan, arról se derült ki hogy tulajdonképp hogy élte túl. És mikor megjelenik az első rész elején, már hirtelen Triss a szerelme, holott elég sok minden fűzi össze őt és Yennefert - aki olvasta a könyvet az tudhatja. Szóval én azt fájlalom kicsit hogy hiába oldja meg Geralt a világ problémáit mindkét játékban, a múltjának kirakósa még mindig nem áll öszze teljesen. Ezért is várom már annyira a könyveket - persze tudom nem sok közük van a játékhoz de azért hátha megtudunk pár dolgot :D
SPOILER VÉGE

Én is tudnám ajánlani mindenkinek aki még nem próbálta, a Witcher univerzum egy hihetetlen jól kitalált fantasy világ. Már az első játék is beszippant és nem ereszt, hát még a második.
3.
3.
kopic
#2: Főleg hogy még az 1.része magyar szinkronos is !
2.
2.
Nem olyan rég vettem meg az elsőt és tényleg sajnálom, hogy ebből bárki kimarad. Szerintem az is fantasztikus és a kettő csak fokozza a várakozásaimat (már kipróbáltam) így igazán sajnálom, hogy nem ők kapták a tavalyi év legjobb szerepjátéka címet. Tudom, Skyrim, de akkor is egy motiváló díjat legalább megérdemeltek volna ! :D Szóval BOX-osok hajrá rontsatok rá a másodikra, akinek meg PC-n kimaradt, pótolja az elsőt, mert nagyon megéri a rá szánt időt !!!
1.
1.
Yanez
Nagy kár,hogy kimarad...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...