Szamitogep.hu - PannonGSM videotelefon a szigeten

  • Írta: InGen
  • 2005. augusztus 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei Szigeten mindenki kipróbálhatja az év szenzációját, a videotelefonálást a Pannon GSM mobil szélessávú hálózatán.
Az idei Szigeten mindenki kipróbálhatja az év szenzációját, a videotelefonálást a Pannon GSM mobil szélessávú hálózatán. Újdonság az élőképes mobilos közvetítés a Szigetről.

A Pannon GSM és a Sziget-látogató korosztályok körében rendkívül népszerű nemzetközi márkája, a djuice ebben az évben minden korábbinál gazdagabb szolgáltatás- és tartalomkínálattal készül a fesztiválra. Mindenki élesben és ingyenesen próbálhatja ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatják. A folyamatosan bővülő harmadik generációs hálózatnak köszönhetően minden pannonos az év végéig ingyenesen videotelefonálhat Budapest belvárosában. A rendezvény ideje alatt élő közvetítés keretében követhetik nyomon a pannonosok a legizgalmasabb Sziget-helyszínek eseményeit a mobiltelefonjukon a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon.

„A Sziget látogatói az újdonságok iránt érdeklődő, a kommunikáció korában felnövő fiatalok és fiatalos szellemű felnőttek” ? mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. „Ők azok, akik várják a mobiltechnológia újabb és újabb eredményeit, akik a legkorábban próbálnak ki egy-egy új típusú szolgáltatást, akik mindenkinél korábban használják ki az újdonságok adta lehetőségeket. Az idei Szigetre olyan szolgáltatásokkal készülünk, amelyek egészen bizonyosan elnyerik a tetszésüket.”

A djuice Siestánál lehetőség lesz a napról napra több, immár közel százezer letölthető dalt kínáló Pannon Zene szolgáltatással és a 3G-fejlesztések nyomán minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb mobilinternettel való ismerkedésre is.

A Sziget eseményeit élőben a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon minden pannonos nyomon követheti: megnézhetik, hogy mekkora a sor a bejáratnál, milyen a hangulat a Pannon GSM Világzenei Nagyszínpadon, illetve egy léghajó segítségével felülről is láthatják a Szigetet. ,

Matteo

Forrás: www.szamitogep.hu

1.
1.
Myko Alto
Heh! Végre nálunk is itt van ez a vacak? Pff... én azt mondom, szélessávú netet mindenkinek és mehet a webcammel a tuti videokonferencia! :D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...