Modern Warfare 3 - képeken és videón az új DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 12.
  • Videó
Link másolása
Tíz nap múlva jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 3 Content Collection 2, mely az új térképek és Spec Ops küldetések mellett egy friss játékmódot is kínál, a Face Off néven. Utóbbi elsősorban kisebb ütközeteket kínál néhány fő részvételével. Egy raklap látnivalóval szolgálhatunk a DLC-ből

A Face Off játékmód az 1v1, illetve 2v2 felállású, instant küzdelmeknek enged teret, de a Content Collection 2 nem hagyja parlagon a hagyományos multi és a Spec Ops szerelmeseit sem. A csomag május 22-én érkezik 1200 MS pontért, vagy 14,99 dollárért - elsőként Xbox Live-ra. A két első Face Off térképet - az Agroundot és az Erosiont - már 15-én megkaphatják az Elite prémium tagjai, mindenki más egy nappal később. 

42.
42.
Mathia$
0:53 "Letrehoztunk teljesen uj stilusu palyakat, amik tokeletesen ehhez a jatekmodhoz passzolnak. Ilyet meg egyszer sem csinaltunk."

Ugy is lehetne mondani, hogy a Back to Karkand, a Close Quarters es az utanuk jovok utan hallvan es latvan felbuzdult az IW es rajottek, hogy a map pack melle uj game mode is kell. Igy a siker egy hosszu franchise egy szem jatekanal hosszabb tavra kitolhato.

Ha ez nem tortent volna meg akkor az altalam leforditott mondat igy is igaz lenne: "Letrehoztunk teljesen uj stilusu palyakat, ilyet meg egyszer sem csinaltunk."
41.
41.
greenmelon
#39: Pedig egyértelműen ez vehető ki a dumádból te "igen nyomott"...
40.
40.
Donpedro
#38: " CoD 5-ben csak PC-re voltak ingyenesek a DLC-k, mert nem volt az Activisionnek saját disztribúciós rendszere [...] PC-n meg akkor még nem volt steames a CoD [...] "

Erre te: "csak pc-n nem kértek pénzt a dlc-ért, és ott is csak azért mert nem tudtak min mivel a cod még nem volt steames"

Not sure if dumb or trolling.
39.
39.
DanielMcBas
#31: Nem ezt mondtam te igen nyomott...
38.
38.
Faju
#36: csak pc-n nem kértek pénzt a dlc-ért, és ott is csak azért mert nem tudtak min mivel a cod még nem volt steames
37.
37.
kebi90
#17: Félre értés ne essék, nekem nincs bajom se a BF3-mal se a vetélytársával. Mindkettőnek meg van a maga erőssége és gyengesége. Az egyik a Single Player kampányával nyűgözött le, míg másik a Multiplayer részével. :)
36.
36.
Donpedro
#34: A videóban azt mondták, hogy 2 face-off pálya mindenkinek ingyenes lesz, a többi a DLC-ben lesz benne (tehát 2 ingyen van, a többi meg fizetős)

#35: Tudom, CoD 4-ben még ingyen volt, mert akkor még nem volt divat ez a nagy DLC-zés. CoD 5-ben csak PC-re voltak ingyenesek a DLC-k, mert nem volt az Activisionnek saját disztribúciós rendszere (Ps-re ott a PSN, boxra Xbox Live, PC-n meg akkor még nem volt steames a CoD). De azokat se az ATVI-nek köszönhetjük, a GGL és az Intel szponzorálta, azért vannak a WaW DLC-s pályáinak töltőképernyőin Intel meg GGL logók.
35.
35.
Thane
#33: CoD 5-ig minden pálya ingyenes volt, patchekben pakolták be, gondolom kotik hatására lett fizetős...
34.
34.
Mortician
#33: Nincs itt semmi se ingyen. Akinek van Elite Premium accountja, annak nyilvánvalóan ingyen jár a DLC, a többieknek viszont fizetni kell érte.
33.
33.
Donpedro
Nahát, ingyen ad két pályát az Activision?! Ezt fel kell jegyeznem, ilyen még nem történt!
32.
32.
Dark_Temptation
ez a mark rubin engem annyira irritál!
31.
31.
greenmelon
#30: Minden bizonnyal. Egyszer kiadnak egy close combatos dlc-t a BF-hez, és innentől fogva egyértelműen a COD - ami világéletében ilyen stílusú jáTék volt - másolja a BF-et. Fanboy hülyeség level99.
30.
30.
DanielMcBas
#29: erős a gyanúm hogy nagyon hasonlít rá ...
29.
29.
greenmelon
28.
28.
randall13
#26: Na és te elolvasod amit írok, vagy csak az első 5 szóból vonod le a következtetéseket? Mert ezidáig ez tűnik az egyetlen logikus magyarázatnak.
27.
27.
DanielMcBas
őőő... BF 3 Close Quarters ???
26.
26.
AssaX
#25: Te el is olvasod amit írsz ember ?
24.
24.
SLi
#22: Senkit nem érdekel az eladás, a fejlesztőkön és a kiadókon kívül.
Szerinted a lent említett bevételi adatokat megnézve, a kiadó mennyi pénzt ad a fejlesztőknek külön a PC-s verziókra? Egy kiadó amikor megnézi a bevételi adatokat, és azt látja hogy a PC-s eladások a összes bevétel kevesebb mint 7%-át teszik ki, akkor mennyire érzi jogosnak a PC-sek kritikáit, és mennyire tartja az igényeiket szem előtt a fejlesztés során? Nem nagyon... Ez színtiszta biznisz.
22.
22.
Stranger
#17: Kit érdekel az eladás, itt a grafikáról és irányításról van szó. Remélem ezzel nem indítok el semmit. TROLOLOL
21.
21.
greenmelon
Pedig igaza van Randallnak, az Onlive szerű rendszerek ki fogják nyírni a konzolt.
19.
19.
BrendOoN
Akkor most PCre meg Boxra fog jönni először?
18.
18.
AssaX
#15: De tudom mit beszélek.
És el felejtettem hogy te a jövőbe látsz és tudod mi öli meg a konzolokat és mennyi idő múlva.
17.
17.
MoRT2195
#8: "és mi van a PC-vel? mindenki csak mondja mondja hogy mennyivel faszább a konzolnál...., azt le se van szarva..."

Lehet, hogy mondja, és mondja mindenki, de az eladási adatok nem ezt mutatják :) Egy játék eladásánál kb 5-20% amit a PC visz, a többi mind konzol. Míg az MW3-at megvették boxra 15 millióan, PS3-ra 13 millióan, addig PC-re 2 millióan se...

kebi90: Szinte éreztem, hogy ha megemlítem a BF3-at valaki rögtön bele szól. A BF3-ról egy rossz szót nem lehet mondani igaz? Az a hibátlan és tökéletes játék, pont mint az EA, mi?
15.
15.
randall13
#13: Szánalmasabb az, amikor még azt se tudod mire válaszolsz. Még csak meg sem említettem a pc-t istenem...
14.
14.
Mortician
#9: Nem értem mit hőbörögsz, most nem bizonygatja senki a pártoltja felsőbbrendűségét. Most éppenséggel helyénvaló volt megemlíteni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...