E3 2012: Metal Gear Rising - előzetes, dátum, demó

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 1.
  • Videó
Link másolása
Nem maradt ki a hajnali áradatból a Metal Gear Rising: Revengeance sem. Kojima mester és a Platinum Games közös alkotása 2013 elején jelenik meg. A kiborg-technológia végérvényesen beitta magát a hadviselésbe, de vajon megmaradunk-e embernek? Az új trailertől letesszük a hajunkat.

A Konami megerősítette, hogy a Metal Gear Rising: Revengeance 2013 elején lát napvilágot Xbox 360-ra és PS3-ra. Az alábbi trailer bemutatja, hogy áll most a játékmenet - a látottak véresek és elgondolkodtatóak. Igazi, ezres fordulaton pörgő akcióbomba lesz a cím, mindazonáltal tetten érhetőek rajta a Metal Gear kikezdhetetlen jegyei. Éljen a kibernetika!

A kiadó megemlítette, hogy a Zone of Enders HD Collection vásárlói megkapják a Metal Gear Rising demóját.

14.
14.
Krisz915
Bocsánat de egy cyborg-nak minek kellene állandóan lopakodnia? Snake az ember volt ő meg is pusztúlna ha nyílt harcra kerülne sor. Egy olyan valaki aki félig ACÉL-ból van (konkrétan max a belsőszervei vannak meg) fölösleges lopakodnia.
13.
13.
keiji maeda
#11: jó akor azt értsd meg hogy Raiden az nem Snake két külön karakter ,Snake lopakodik , de ez most nem róla fog szólni ! Raiden hez meg ez jól is áll
12.
12.
Josi21
Nálam is dereng valami pc-s ígéret, kár érte, de a remény hal meg utoljára ! (tudom, remény Hal már meghalt xD )
11.
11.
shifteeh
#8: nem tudok az lenni, mert irtózok az ilyen nyomkodjuk az X-et mint az állat és kaszabolunk be mindent és mindenkit ész nélkül játékoktól, amiben a lényeg hogy minél brutálisabb legyen, mindez nyakon öntve az idióta japán karddal piruettezős/táncolós/száz-métert-ugrós/szaltózós stílussal. ami nem lenne baj, mert nyugodtan mondhatnánk, hogy akkor bizony ez a játék nem nekem szól, és alapesetben még a nevéről sem hallottam volna. csakhogy rá van írva, hogy metal gear, ami méltatlan a többi metal gear játékhoz. igaz, benne van Raiden meg láttam gekkókat is (általa bekaszabolni). elkeserít, hogy ennyire futotta a mesternek.
10.
10.
BryceHUN
Ez Metal Gear?
Jézusom hova jutnak a jó franchise nevek.
8.
8.
Calintz
#5: Nem mondom, hogy nem voltam hasonló véleményen, mint te, bár még akkor mikor Kojima, átment az új csapathoz... De csak úgy mondom, hogy KOJIMA apó miatt lett ilyen a játék, mivel az ő csapata nem tudta megcsinálni a gémet 3 hónap alatt, olyanra, mint ő tervezte!!! Akció lett.. igaz, de szerintem Raiden nem is lenne jó a lopakodós öljük meg a népeket titokban játékmenethez. Sok gém értékelhetetlen lett, mikor mások megpróbálták (DMC pl) de szerintem ez nem lett gyalázat, még jó is lehet, én várom. Szerintem neked is érdemes lenne, kicsit befogadóbb lenned.
5.
5.
shifteeh
ez a játék mekkora ostobaság te jó ég. amíg nem az igazi metal gear solid 5 bejelentéséről van szó, nem akarok hallani kojima felől. mgs4 után ez a játék egy szégyen... flame off. bocsánat érte, ledöbbentem
4.
4.
Scoo
Ebben a formában nem kell. Nem szeretem ezt a stílust. De ez legyen az én bajom.
3.
3.
"Lolipop Chainsaw reloaded" :)

De legalább a zene jó ! :D
2.
2.
azureknight0715
Jónak tünik, bár nekem hiányozni fog Snake a lopakodásaival meg a többivel. Ha jó lesz a demo akkor majd meglátjuk.
1.
1.
thelegendary
ez ebben a formában, kell :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...