E3 2012: Érkezik az Assassin's Creed 3: Liberation

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Női orgyilkos lesz a főszereplője a minap bejelentett Assassin's Creed 3: Liberationnek, mely PlayStation Vitán látja meg a napvilágot idén októberben. A handheld verzió létezését a Game Informer magazin szellőztette meg tegnap - már az első képek is itt vannak. Csinos lesz a kicsike.

A NeoGAF leleményes fórumozói osztották meg a nagyvilággal az Assassin's Creed 3: Liberation első részleteit. A mellékág a Sony kézikonzoljára érkezik a nagygépes verzióval együtt idén október 30-án. Helyszínünk a New Orleans lesz, s ami a legnagyobb érdeklődésre ad okot, az a főszereplőnk személye, mely egy csinos félvér leányzó, Aveline.

A játék ugyanabban az idősíkban játszódik, mint az Assassin's Creed 3 - tehát a függetlenségi háború idején - egészen pontosan 1765-1780 között, amikor véget ért a franciákkal és az indiánokkal vívott háború. A játékmenet hamisítatlan AC-jegyekkel bír, rajongóknak mindenképp megdobogtatja a szívét. A történet nem kapcsolódik Desmond sztorijához, lévén Aveline nem az ükanyja. A lány mentora egy szökött rabszolga, bizonyos Agate, aki a New Orleans-i orgyilkosok vezetője - véres összecsapásokra számíthatunk a templomosok ellen.

A vadvilág Vitán sem smafu: a mocsárvidék aranyos ragadozói között találunk aligátorokat, de egészen a Mexikói-öbölig is ellátogathatunk. A Game Informer már leközölte a Liberation előzetesét, vélhetőleg a hétfői Ubisoft sajtótájékoztatón sem hallgatnak majd a franciák. Köszönjük SL89!

40.
40.
Amon06
Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem vagyok buzi és inkább örülök neki ha egy csaj seggét nézhetem játék közben (nem erre verem, csak mondom xD) , mint egy csávóét. Másrészt meg a történelemben is előfordultak már a pasikat megszégyenítő amazonok. ;)
39.
39.
Kurtzix
#36: orgyilkos és orvgyilkos: mind a kettő helyes. csak hogy tudd :)
38.
38.
ferikesz
azért remélem ez sem lesz olyan rohadt drága ;)

37.
37.
zoenn
#36: Igen, igen, igen tévedsz...
36.
36.
lackosor6
Azt hiszem a múltkor is ugyanez volt a problémám nyílván pont egy AC cikk kapcsán: nem ORGYILKOS, hanem ORVGYILKOS b@szdmeeeeeeeeeeg!
32.
32.
Hubert Cumberdale
#31: jaaaaaaaah :D Akkor én kérek elnézést :)
31.
31.
sherex
#30: én olyan nyugott vagyok mint a.....aaaaaa.aaa ...hagyjuk nyugott vok :). Egyébként humoros hangvételűnek akartam írni nem aggresszívan de mind1 így jött össze :D
30.
30.
Hubert Cumberdale
#29: uhh oké jól van :D Azért nem kell így felkapni a vizet xD Ennyire nem zúmoltam rá, hogy ilyeneket benézzek, csak felmerült bennem, mert simán megeshet hisz ez csak egy vitás mellékág, ahol bőven előfordulhat.
29.
29.
sherex
#28: Miért mi lenne? Assassin's Creed játékban 1000% hogy assassin a főszereplő ..valamiért érzem.... hmmm végül is csak 5 játékban volt így és az AC III-ban is így lesz. De ha ennyi nem elég nézd meg a csaj övét hoppá Assassin jel óhhh és nézzük meg a bal karját óhhh egy Hidden blade. Igen valamiért biztos vagyok benne hogy egy assassin a csáje. A játékhoz kapcsolódóan : remélem akkora lesz a bejárható terület mint a konzolos részeknél + A grafikája is remélem hogy nagyon jó lesz , legalább Uncharted Golden Abyss szintű
28.
28.
Hubert Cumberdale
#27: Biztos az, hogy egy assasin? ;)
27.
27.
sherex
#26: ebben a kalózos dologban van valami ..hmmm xD De a csuklya hiányzik hiszen mégis csak assassin
26.
26.
giga321
#25: Úgy vagyok vele hogy melléksztori ezért elnézem hogy nincs rajta csukja , meg lehet azért néz ki úgy mint egy kalóz mert hmmmmmm lehet hogy kalóz? :)
25.
25.
sherex
#24: nekem is tetszik de most komolyan ...Hol van a csuklya ? És a csaj miért néz ki úgy mint egy kalóz?
24.
24.
giga321
Nagy AC fan létemre nekem pl tetszik az ötlet és akár még jó is lehet csak hát nincs vitám , na majd tesztet meg vidiket nézek róla.
23.
23.
Hubert Cumberdale
#22: Nem kell ahhoz küzdősport. Egyik csaj ismerősömet egy buliban pofán vágta a pasija az meg úgy lerendezte, hogy azt néztem, hogy haza tud-e menni egyedül :D
20.
20.
sherex
egyébként csak szerintem néz ki úgy mint egy kalóz?
19.
19.
felegyi
Miért becsülitek alá a nőket? Van 1-2 aki a kezetekbe adná a heréteket :) ...

Ahogy nézem lesz benne ostor, csak az a baj hogy nincs Vita-m, úgyhogy venni kell egyet :)
18.
18.
sherex
#16: na jó pontosítok mert azért ennyire nem becsülöm alá a nőket de azért egy női assassin kicsit szokatlan
17.
17.
sherex
#14: ott lesz nagy a pofám ahol akarom :)
14.
14.
Bré
Sherex, Shido523 játszátok le élőben ne csak a gép előtt legyen nagy a pofátok.
A másik meg hogy káár hogy nincs vitám basszus:S imádnám szerintem ezt is :D
11.
11.
frenkyboyhun
Na eljött az ideje h vegyek egy vitát :)
7.
7.
sherex
remélem jobb lesz mint a Bloodlines psp-re...
6.
6.
sherex
NEEEEE MIÉRT CSAJ ÁÁÁÁÁÁÁ Na mindegy attól függetlenül várós nagyon :D
5.
5.
ReNegAdE
Király!Kár hogy nincs Vitám!Na majd csak kölcsön adja a haver míg végigjátszom!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...