F1 Race Stars - gokartot csinálnak a Forma 1-ből

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Elvetemült ötletre készül a Codemasters, de akár még be is jöhet neki: az F1 Race Stars a koncepciója szerint egy családbarát Forma 1-es játék lesz, ennek megfelelően elfelejthetjük a realizmust, könnyed arcade élmény vár ránk, ahol a versenyzők rajzfilmfigurák, akik gokartfutamokon mérhetik össze az erejüket.

Családbarát Forma 1-es játékon dolgozik a Codemasters, az F1 Race Stars könnyed arcade mókának ígérkezik, elfelejthetjük a futamokat és a tévéközvetítéseket idéző versenyeket. Az eredeti adaptációkat is hegesztő fejlesztők fogták a közkedvelt pilótákat, rajzfilmfigurákat csináltak belőlük, illetve az autókat is gokartjárgányokká zsugorították, amikkel a hivatalos pályák alaposan felturbózott másán kell majd csapatnunk.

Az ugratók és a látványosan emelkedő, kanyarodó aszfaltcsík mellett a versenyzők power-upokat vehetnek fel menet közben, amiket más kartjátékokhoz hasonlóan az ellenfelekkel szemben süthetnek el. Az F1 Race Stars a karriermód mellett többjátékos résszel is fel van vértezve természetesen, osztott képernyőn négyen, online tizenketten játszhatják a multit.

A játék novemberben jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

15.
15.
Predyy
Hát ez biztos jó lesz. :D uncsimékkal lehet majd jól baromkodni meg a haverokkal :D
14.
14.
frenkyboyhun
#10: Ebben szerintem nagyon nincs igazad mert ami a 10-ben megvolt az megvan a 11-ben is, ha nem továbbfejlesztve, mint mondod jobb a látványvilág, az autók közötti különbség jobban ki lett emelve és nem túlozták el, a kersz és a drs nálam pozitív változás (hiába nem voltak a 10-es évadban ez így akkor is jobban tetszik nekem). De tiszteletben tartom a véleményed :D
13.
13.
frenkyboyhun
szerintem egész jó kis játék lesz :)
11.
11.
DarkLord
Na 10 meg 11 én már egy évvel elöbbre jártam hirtelen :D
10.
10.
DarkLord
Inkább fókuszálnának a hülyeség helyett a fő játékukra, mert a 2011-hez kéepst a 12 rosszabb lett max. csak látvány világban fejlődött másban nem igen... amellett persze akár még jó is lehet hülyéskedni párszor ez a játék.
9.
9.
szpal
Ez nagyon nagy! Kár, hogy még nincs gameplay...de az alapötlet nekem bejön.
8.
8.
JBoy
Akár még jó is lehet!
7.
7.
Naridar
Forma 1 kontra Mario Kart? Ez vagy az év casual játéka lesz, vagy hatalmas bukás.
6.
6.
Mikeee
Érdekesnek tűnik, akár még jó is lehet :)
5.
5.
Hardy
Renault-n most is látszik, hogy túl mélyen van az elsőszárny! :D
2.
2.
Grabowsky30+
1.
1.
DON GONDOCS
Ez is a mozgás érzékelős kiegészítőkre fog fókuszálni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...