DmC - trancsír és heavy metal

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 9.
  • Videó
Link másolása
A Capcom jó időzítéssel adta a tudtunkra, hogy van egy olyan terméke, mely a DmC névre hallgat, és amit el szeretne adni nekünk. Függetlenül attól, hogy ki a főszereplő személye, s hogyan néz ki, látványos kombókkal kikövezett vérbeli mészárlás vár ránk. Készül a démonpaprikás!

Éles pengén táncol a Ninja Theory: vissza akarja hódítani a szőke Dantéra ácsingózó hardcore rajongókat. Azokat, akik a bejelentés óta elpártoltak a produktumtól, s csak köpködni tudnak. Öntsünk tiszta vizet a pohárba: a DmC szemkápráztató játékmenet ígér, durva kaszabolással és bömbölő metálzenével. A cím jövő januárban jelenik meg, itt az új - japán nyelvű - előzetes. Any problem?

35.
35.
devilcsaj
Necreonnek igaza van abban, hogy aki a kezdetektől követi a játékot (jómagam már öt éve), annak valóban szentségtörés, hogy ilyen nagy változás elé tették mind a Devil May Cry-t, mind pedig a főhősünket, Dantét. Ám sztem a DMC "nagytestvérével", a Resident Evillel (ha nevezhetjük így is) sokkal többet foglalkozik a Capcom, s sztem ezért adták másnak a DMC ötödik részének elkészítését. De hogy ilyet csináljanak... XD Na jó, adok egy esélyt azért én is ennek, de nem fogja felül múlni az eredeti változatát. Bár ki tudja.
28.
28.
Gotham123
Az egész mögött az van hogy próbálnak nyitni a nyugati gamerekhez,ezért néz ki így ez a "Dante".
Csak az a baj hogy elég rosszul csinálják mivel mindenki szerette az alap Dantét.
Hiába lesz jó a játék menet hogy ha a játékosok elfogultak a régi Dantéval kapcsolatban,szerintem ez tré lesz...
26.
26.
Jinbobo
#25: ezzel egy kicsit elkéstél. a karakter változtatása már megtörtént, nincs helye rinyának. Ilyen lesz a game...kell vagy nem?
25.
25.
zsoze
ez egy nagy kalap trágya Dante-t kéretik visszatenni főszerepbe nem ezt az emo-s b.zagyereket vagy ne legyen DMC a PoP-ot is elcseszték most ez van a porondon.
Dante-t nem lehet pótolni ezzel a kis nyálgéppel meg mi az a kard nála mi?? fogpiszkáló pfffeejjjjjj
22.
22.
bema695
#18: Azt semmiféleképp. Akkor csalódás játékkal kapcsolatban nem sok ért, mint mikor megtudtam, hogy nem Dante lesz a DMC 4 főhőse. Persze utólag (mikor megjelenés után kb. két évvel megvettem a játékot) rájöttem, hogy nem is rossz, de számomra DMC = Dante (esetleg egy Vergil-ben kiegyeznék, ha miután végigjátszottam bónuszba megkapnám Dante-t és vele is végigjátszhatnám :D).
20.
20.
Dreadlox
ez a game a fanokat úgy űzi el ahogy kell! csak a casoal gamerek fogják megvenni, akiknek a széria neve nem mond semmit, csak annyit hogy volt. Én viszont nem látom ebbe a marketingfogást.....a régi Dante-ra sok volt a panasz vagy mi a faszom? A régi sztori nem volt elég izgalmas netán pörgős? És az alapkonceptció is teljesen megváltozott, fogadjunk még a style barba is belenyulkáltak, hogy püfölj 1-2 gombot és puff achivement meg ultra skill! Remélem ezt nem rontották el mert akkor befejeztem ezzel, de egy próbát vétek rá, hogy tudjam mit utálok....
19.
19.
keiji maeda
#18: vagy ,esetleg egy rész ami Vergil főszereplésével, történetével ment volna :) pl, magyarázatot kaptunk volna hogy Vergil-nek hogy lett (állítólagos fia ) Nero
18.
18.
devil1207
Hát,nem biztos,hogy tetszeni fog,de a videó tetszik. Viszont volt jó pár játék ami traileren tetszett,de a végerdmény már kicsit sem. De adok neki esélyt.

Viszont...: NEROOOOOOOOO!!!!!!
Vele kellett volna folytatni,nem pedig rebootolni!!!!!
17.
17.
DON GONDOCS
A játék megállja a helyét a kategóriájában, nem fogja megváltani a világot de jó pár kellemes órát fog okozni.
16.
16.
gamerman15
#15: LOL és tényleg.
Eddig nem is vettem észre.
15.
15.
Oliver S96
az elején még nem voltam biztos benne, de ahogy 1 perc környékén megláttam, egyből tudtam ki ez a gyerek... TÓNI A BARÁTOK KÖZTBŐL http://pctrs.network.hu/clubpicture/8/9/_/baratok_kozt_egressi_toni_dosa_matyas-009_89941_604794_n.jpg
14.
14.
savior10
Azért nem rossz ez se,de én vagyok az egyetlen aki szeretne látni egy folytatást Nero főszereplésével?
13.
13.
wardprod
#11: Valamelyik expon voltak kint a srácok, és volt róla egy ~40 perces játék, kommentárral. Azon teljesen okésan nézett ki. Nem hasonlít az eddigiekre az tény, de még nem temetném. Akik meg igazán rageltek, azok leginkább Dante kinézete miatt örjöngtek, ami izlés kérdése. Több videóban a viselkedése, és az animációja teljesen jó volt, mozgás közben mókás a karakter ugyanúgy, mint a régi Dante is az volt.

#12 Visszamennyé'! Hivatalos infó, hogy lesz PC-re, de sok sikert a 480*360-as experience-hez a csodás konzolon.
11.
11.
Necreon
#10: Én lennék a legboldogabb ha igazad lenne. De sajnos nincs. Ez a játék minden egyes pixelében vérzik több szempontból is, nem véletlenül övezi eddig szinte sosem látott, egybehangzó színtiszta ízzó gyűlölet a fanok és a műfaj szerelmeseinek részéről.

@BloodDeath - Na látod, neked tudom ajánlani a játékot, mert aki csak ennyit, és még ezt is csak "talánra" tudja a sorozatról, annak nem probléma mindaz ami egy, a sorozatot ~10 éve követő fannak nem hogy szentségtörés mert megváltoztattak valamit, hanem egyenesen apokalipszis, köszönhetően annak hogy a CAPCOM gyökeresen és ezzel a konkrét szándékkal írtott ki mindent a játékból, ami a Devil May Cry-t naggyá tette és amiért boldondultak a hívei.
10.
10.
wardprod
Ennek a szerencsétlen játéknak a leges legnagyobb problémája az, hogy a reklámos embereik totál inkompetensek. Ilyen fos egy trailert kiadni....
7.
7.
kontakt
Nekem a video elejétől van egy erős half-life+portal2 beütés érzetem..
6.
6.
giga321
But you didn't have to cut me off.
5.
5.
BloodyDeath
Eez jó féle lessz. Nekem tetszik.
Amugy meg nem ősz volt Dante? Legalább is így emlékszem rá. :)
4.
4.
keiji maeda
ez a zene egy fos . a régié sokkal igényesebb volt ez meg csak beng beng beng beng nyá nyá nyá ez nem metál ez köhögés .......
a játék meg látom még mindig csak ebből fog kiállni hogy húzd oda magad mert összeesik a világ , kezdetleges új játéknak jó lenne , elmenne, de devil may cry nevet és főleg dante nevét viselve , nálam egy nagy nulla :)
3.
3.
eximmice
ááá kell!!!!megy a polcra :D zenék ütni fognak :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...