Halo 4: Spartan Ops - hosszabb lesz, mint hinnéd

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A 343 Industries fejese fényezte egy kicsit a Halo 4 epizodikus formában megjelenő Spartan Ops misszióit. Ha mindet összeadnánk, hosszabb lesz, mintha végigtolnád a Halo 3: ODST című korábbi részt. Minden héten kapunk 5 új co-op küldetést, ezek egyenként 15 perces játékidővel bírnak.

A Halo 4 megjelenése után minden héten egy újabb Spartan Ops epizód lát napvilágot, mely alkalmanként öt új kooperatív küldetést tartalmaz; olyan az egész, mintha csak egy filmsorozatról lenne szó.

A missziók egyenként 10-15 perc játékidővel bírnak, szóval, ha mindet összeadnánk, a játékidő simán lepipálja a Bungie fejlesztésében készült Halo 3: ODST játékot - tudtuk meg David Ellistől, a játékmód designerétől. Mondjuk nem volt nehéz megugornia: az ODST sztoriszála csupán pár órás elfoglaltság volt, éles kritikákat kapott érte a Bungie.

Ha úgy tetszik, a Halo 4 megvásárlásával két játékot kapsz a pénzedért: ott van ugye a markáns kampány Master Chief történetével és a nagy reményekkel kecsegtető multiplayer, pluszban a Spartan Ops kooperatív küldetések.

Spoiler következik!

A kiszivárgott achievementlista szerint a single kampány nyolc küldetést vonultat fel. Aggodalomra nincs ok: Frank O'Connor, a Halo frencsájz direktora szerint a missziók száma nem befolyásolja a kampány hosszát.

9.
9.
p3ti
Rohadtul várom ... Remélem jó sokáig el leszek a multiplayerben :) Október - November arany hónapok
8.
8.
rics92
Már az AC 3 elő van rendelve, maybe next time. Attól függetlenül VÁROM!!!!
6.
6.
Onegesius
jó lesz nagyon remélhetőleg!
5.
5.
COG gear01
Nagyon várom már
király lessz!!!
4.
4.
kopic
#3: SPOILER!!!!!!!!!!!
Hát sztem a 3.rész végén a flood nem pusztult el, szóval lehet, hogy ismét felfognak majd bukkanni, de nem ebben az epizódban, mivel ha jól emlékszem, akkor egy oldalon olvastam, hogy a flood ellen most nem fogunk harcolni.
3.
3.
Qbász
Itt is majd órákon át kell majd irtani a flood-ot a copy-pasta folyosókon? Mint a legenda első részében? Még csak most tartok a második rész első harmadában, Szóval ha kiírtották a floodot azóta annak nagyon örülnék.
2.
2.
kopic
Überfasza lesz!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...