Painkiller: Hell & Damnation - képek és trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
A lengyel Farm 51 minden tekintetben szeretne hű maradni az eredeti Painkillert fejlesztő People Can Fly-hoz. A Hell & Damnation alcímmel érkező új epizód visszatér a gyökerekhez, s a régi fegyverekkel küzdhetünk meg az elborult ellenség végeláthatatlan seregével. Friss látnivalók érkeztek.

A Painkiller-széria megállíthatatlanul dübörög a klasszikusnak számító 2004-es epizód óta, ám a legutóbbi részek nemigen nyerték el a rajongók és a kritikusok elismerését. Vajon az idei E3-on bejelentett Hell & Damnation végre tisztességes folytatás lesz?

A Farm 51 hű szeretne maradni az eredeti koncepcióhoz. Az agyatlan FPS zárt bétatesztje jelenleg is zajlik, s a lengyelek letették az esküt, hogy szeptember folyamán bejelentik az érintett platformokat és a megjelenési dátumot is. Ezek szerint nemcsak PC-n élvezhetjük az Unreal Engine 3-as shootert? Lássuk az új képeket és a trailert!


16.
16.
Kazuya
Nekem tetszik és amúgy ez csak a BETA!
14.
14.
guitarlord
#13: Ja és a hírben szereplő játékra is reagáljak: egyszerű low bugdet remake-nek néz ki, a sztori újrahasznosított 1. rész kb., Én azt mondom, vagy szerezze vissza a jogokat a People Can Fly és csináljanak végre Ők, egy méltó folytatást, mert az első Painkiller is csodás volt a maga egyszerű és brutális módján, amire az igazi kőkemény metálzene csak rápakolt, mert visszahozta a régi Doom/Quake feelinget, amikor még az FPS-hez a hangulat fokozásának érdekében a metálzene, a súlyos riffek, vagy épp az igazi Thrash/Speed témák elengedhetetlen kelléke volt.....
13.
13.
guitarlord
#4: Tudod Kolléga, amit mondasz, azzal mélyen egyetértek és igaznak tartom, de a fejlesztők és a kiadók egyaránt kapitalisták....a lényeg a profit, márpedig most a jól bejáratott címek folytatásai hoznak "megfelelő" profitot (egy másik topikban már kifejtettem a véleményem, milyen sorsra jutottak, amúgy egészen jó játékokat fejlesztő/nagy múltú csapatok egy kiadónál....ide csak röviden: Raven Software, Radical Enterntainment, Activision.....)

Most új IP-t bevezetni egyenlő a biztos Halállal egy fejlesztőcsapat számára, a People Can Fly tavaly az utóbbi évtized legzseniálisabb FPS-ét hozta el a Bulletstormmal, Szerintem ezzel kevesen vitáznak, mégis kukában landolt a sorozat Sokak (az Enyém is) bánatára, mert az eladási ráta nem volt megfelelő és állítólag nem termelt profitot, személy szerint ezt nem hiszem el, azt már inkább, hogy nem az elvárt profitot termelte....Sajnos ez most így megy a CoD menetelése óta: ami nem az elvárt szintet hozza, azon nem javítunk, még ha eszméletlen jó is az alap, kuka és dolgozunk a bevált dolgokkal.....Most nem szabad újdonságokat várni, most minden műfajban megvannak az Egyeduralkodók/Menő címek és ezek formálják a helyzetet, ezek diktálnak!

Ám a világban a körforgás az uralkodó momentum, így előbb-utóbb a CoD is megpusztul és teljesen más lesz a játékok piaca, a kérdés csak az, hogy vajon mennyi időn belül történik ez meg és nem az, hogy be fog-e következni, szóval fel a fejjel!
12.
12.
Cooper911
#4: +1
Sajnos ez van. Ha megvennénm a jogokat és kiadnák valami gagyit Diablo4 néven akkor sokan megvennék, mert hát diablo. Ha ugyanazt a sz@rt kiadnám pl Hellfire néven a tizede nem fogyna el.
Szerencsére mindig lesznek "indie" fejlesztők akik másként gondolkoznak és kiadnak valami teljesen újat.

A Painkiller első része anno nagyon tetszett. Igazi hangulatos megyek oszt hentelek kategóriáju játék volt. Szórakoztatott, kikapcsolt. A kiegészitőjének már az első pályáján sem tudtam továbbmenni :D Ez a mostani meg már nem is hoz lázba.
11.
11.
DON GONDOCS
Jó lett volna ha a Painkiller motorját más játékokhoz is felhasználják. Mondjuk ilyen hexen vagy heretic féle játékhoz.
9.
9.
DON GONDOCS
#4: Hát, az az évi 1-2 új játék amit bemutatnak már jónak mondható. Most a remakek és rebootok korát éljük. Ez van, nincs mese.
8.
8.
goblinfing
Ez a játék még mindig él?
7.
7.
Kazuya
http://www.jatekok.hu/jatek-hirek-201208-217-painkiller-hell-damnation-wii-u-ra-is-elkeszulhet.html#ad-image-0
6.
6.
AnimeWarlord
5.
5.
DollSyndrome
Nekem bejön ez is. Az se érdekel, ha a régi pályákat húzzák fel HD-ba és U3 motort raknak alá. Viszont jó lenne ha nem teljes árú játékként jönne, mert azért a régi verza az összes kieggel meg lópénisszel kb két ezer ft-t most.
4.
4.
Novotsik
Nem vérfrissítés kell,hanem kitalálni új játékokat az kéne. Nem az X nevű játéknak a 5. epizódját készíteni. Ez csak engem idegesít,hogy nem találnak ki új játékokat,folyamatosan csak a folytatások.
3.
3.
DON GONDOCS
Hát egy vérfrissítés jót tenne a sorozatnak, mint egy pár másik játéknak is.
2.
2.
Kazuya
"bejelentik az érintett platformokat" akkor ezekszerint biztos lesz Xbox-ra
1.
1.
Split
Zs-kategóriás rókabőr. Ez a Painkiller már nem az a Painkiller... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...